Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


7 sonuçtan 1 ile 7 arası
  1. #1
    soleil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    konya
    Mesajlar
    4,856
    Tecrübe Puanı
    110

    Hanqi BurÇla çAlışılır? Hanqi BurÇla ÇalışılmAz?

    KimLerLe ÇaLışıLır ?


    İŞKOLİK OĞLAK

    Bir numarada olan Oğlak Burcu insanı, çok tutarlı, inatçı ve kendi işine çok saygılıdır, içgüdüleri ile realiteyi birleştirir. Herkesin sandı-ğının aksine Oğlak, inanılmaz duygusal derinliği olan bir burçtur. Ama bunu ortaya çıkartmak için karşısındaki insanın çok yetenekli olması lazım. Özellikle Oğlak kadını çok enteresandır. Yaprak yaprak onu açmak gerekir, ki hüner ister. Oğlak iş hayatında tuttuğu işe inatçı bir şekilde sarılır ve muhakkaka ulaşır. ilişkilerde de böyledir.

    Oğlak, mali konularda da başarılıdır ve parayı nereden kazanacağını bilme içgüdüsüne sahiptir.

    En dayanıklısı, Oğlak
    Oğlak'ın psikolojik olarak bir yorulmazlığı vardır ki, kolay yara aldığım belli etmez. İçinde kanlar akar ama anlayamazsınız.
    Boğa ise küser, çekilir köşesine ve kapanır. Onun için iş hayatında, yönetici pozisyonunda, Boğa da liderlik vasıfları taşıdığı halde, Oğlak daha şayanı tercihtir. Çünkü Oğlak kolay kolay çekmez.

    Bir Oğlak'ı tek bir olay, iki olay, üç olay asla yıkamaz. Beş-on olay bir araya gelmiştir. Sonunda bir olayla çöküm noktası başlar.

    Ama Zodyak'ın en dayanıklı burcu Oğlak'tır. Burçların en soğukkanlı burcu Oğlak'tır diyebiliriz rahatça. Ki Akrep zannedilir, çünkü Akrep kişiliğinde soğukkanlılık vardır, soğuk insanlardır; ama Oğlak kadar soğukkanlı değildir Akrep.
    Oğlak, Akrep'ten öte bunu yaşayan kişidir. En büyük skandalda bile Oğlak insanlarının
    vakur durdukları görülür.



    YatırımCı ßa$ak

    Toprak grubunda genelde para konularında bir sıralama yapılırsa bu kez Başak bir numaraya geçer. Başak çok iyi para kullanır, yatırımcıdır, titizdir, dikkatlidir, detayları çok iyi görür.

    Geleceği güvence altına almanın yollarım hep bulur.




    KokteyL ßoĞa

    Boğa ise bu iki burcun kokteylidir. Hem nereden para kazanacağı-nı bilir, hem paradan anlar, hem de işe asılır. Yoramazsınız Boğa'yı... 48 saat nonstop çalışabilir...

    Koçu PohpohLayın

    "Koç'un liderlik vasfı vardır ama bu vasıf birinci olmak için değildir hiçbir zaman. Koç'a birinci olduğu zannını verin yeter. Ki genelde öyle zanneder ama değildir ve bir Oğlak, ya da Boğa yanında birinci olmak şansı pek yoktur. Ama öyle sansın, bu iş yeri için çok yararlı olur. İşi alır ve götürür. Bir numara olduğunu zannederek, çok güzel işler çıkartır. Çünkü çok yüksek enerji-si vardır Koç'un ve dönem dönem çok iyi kullanılır bu şansı. Yalnız arada bir Koç'un bıkkınlık anlarım yakalayıp dinlendirmek lazımdır.

    Kreatif YenqeÇ

    Koç'tan sonra Yengeç'i iyi çalıştırabilirsiniz. Yaratıcıdır. Çünkü sabah akşam ayaklanan bir tip ve "ay çocuğu" olduğu için genelde ondan çok yararlanırsınız.

    Kovayı Gemleyin

    Tabii Kova'dan da çok iyi yararlanabilirsiniz. O da yaratıcı, üretici bir tiptir. Yalnız Kova'yı daima planlayıcı bir güç koymalısınız. Örneğin, Kova'nın basma bir Boğa koymalısınız ki, Kova'nın o marji-nalliğini, ufuksuzluğunu durdursun. Zodyak'ın en garip burcudur Kova.

    Bir Kova insanı sözgelimi, yann öbür gün Amerika başkanı olacağı-nı hayal edebilir. Onu durdurmak ve ayağım yere bastırmak gerek. Reklam sektörü çok uygundur Ko-va'lar için. Çünkü çok yaratıcı tiplerdir. Ancak Kova'nın dizginlen-mesi şarttır iş hayatında. Astrolojik tabirle, Kova insanına gem vurdurmak şarttır. Otoriter ve çok sert burçlara bu konuda müracaat etmek gerekir. Aslan, Boğa, Oğlak ve Yay gibi ödün vermeyen burçlar gerekir ona... Kova'nın Zodyak içinde İkizler'e yakın çok üstün bir zekası vardır. Ama bir tür yüktür bu zeka... Öyle Kova'lar vardır ki yüksek zekası yüzünden hayatı boyunca zarar görmüştür.


    Her ise bi iKizler

    Astrolojinin genel değerlendirmelerine göre, İkizler insanı çok zor bir tip. İkizler, burçlar arasında en zeki burçtur. Merkür etkisinde olduğu için zekayı simgeler. Ancak çoğu kez bu zekayı kullanacak platform varsa kullanabilir. Biraz da İkizler insaninin zekası, fırsatlarla eşdeğerdir. Ama çok geçici ve kısadır, kalıcı olamaz. Ekibinizde eğer bir İkizler çalışıyorsa, onun dönemini yakalamak gerekir. Farz edelim ünlü bir sinema yıldızı var ve İkizler burcu. Bir filminde çok başarılı olup, ötekinde çok kötü olabilir... Tutarsızdır ki bu da zekasının getirdiği bir çelişkidir. Çünkü İkizler çift karakterli bir burçtur. Bu yüzden özellikle ciddi iş hayatında İkizler burcundan bir insanın tutarlı olduğunu göremezsiniz. Bir gün ak dediğine bir başka gün kara der. İkizler bir handikaptır iş hayatında ama onun zekasından mutlaka yararlanmak gerekir. Yani her iş yerinde en az bir İkizler bulunmalıdır.


    KimLerLe ÇaLışıLMaz ?


    YaY'La anLaşamaSsınz ..

    Zodyak'ta çalışılması en zor olan burcun Yay olduğu iddia ediliyor...
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=94273

    Çünkü Yay, temel yasada kendine güvenir, kendine inanır ama herkese güvenmez.

    Ama Yay'ı herhangi bir şekilde birisi etkilemiş ve gönlüne girmişse, Yay insanı o kişiye bağlanır. Her Yay insaninin bağlı olduğu bir veya iki kişi vardır. Yaşamı onlarla götürürler, hatta bir anlamda onlara taparlar.

    Eğer Yay'ın yaşamında böyle bir insan yoksa karşınıza bir tür negatif bir Yay çıkar. Dağınıktır, düzensizdir, disiplinsizdir. Emir altına girmekten hiç hoşlanmaz, tutamazsınız. Hiçbir kural dinlemez, aykırıdır. Böyle bir tiple çalışmak kolay değildir.

    Ama Yay insaninin dağınıklığının altında yatan bilinci ve düzeni görebiliyorsa yönetici, o zaman Yay işe yarar. Çünkü Yay'ın bir farklı tarafı da o içindeki süper enerjidir, tükenmez! Yeter ki bağlı olsun olaya, sevdiği için çalışsın. Sevmediği bir işi Yay insanına yaptıramazsınız.


    ßaLık'la aSla iŞ yapMa

    Elbette iş dünyasında başarılı Balık'lar vardır ama büyük bir ihtimalle onların yükselenleri çok etkilidir. Aslında duygusal Balık'larla aşk yapmak iş yapmaktan çok daha iyi ve zevklidir.
    Çok duygusal olan Balık insanı, bütün yaşantısını aşk hayatına ve anlık duygularına göre ayarlar. Bu yüzden de işlerine yeteri kadar ilgili davranmaz, daha doğrusu dravranamaz. Çünkü bütün aklı aşktadır. Balık'lar çift karakterli olduğu için de onlara pek güvenilmez. Çünkü bir anları bir anlarına uymayacaktır. Durum böyle olunca da iş konusunda onlara güvenmek zorlaşıyor. Hatta aşak için sizi yarı yolda bırakıp gidebilirler de.

    İş dünyasında başarılı olan Balık'lara nadir olarak rastlasak bile bunun altında başka bir iş aramak gerekir. O, işine aşık bir Balık olabilir. Ya da patronuna veya orada çalışan birine aşık olması ise daha büyük bir ihtimal...

    Balık hayalperesttir, inanılmayacak kadar ayrıntılı hayaller kurar ve kurduğu hayallere öylesine inanır ki, sizinle paylaştığında ona katılmaktan kendinizi alamazsınız. Ancak o, düş gerçeklerinden çabuk kurtulur ve yenilerine yönelir, siz ise şaşar kalırsınız. Balık'ın 4 hayatında bir yönünü kullanabilirsiniz, o da para...

    Son derece eli sıkı bir burçtur. Onları veznedar veya muhasebeci yaparsanız ise yarar.


    ProJe'ler için AKrep

    Akrep insaninin iş hayatındaki yerinin gerçekten kritik olduğunu iddia ediyor astrologlar. Bir kere başta saydığımız lider ve yönetici burçlarla dostluğu ve senkronize olması çok zordur. Temel olarak açık değildir. Bir Oğlak'ın, bir Boğa'nın, bir Başak'ın beklediği o netliği ve bir an önce ne dediğini anlaması arzusunu Akrep karşılamaz. Susar Akrep ve bekler.
    Olayları içine atar. Karşısındaki kişinin özelliklerim önce anlamaya, tanıma-ya çalışır. Bunun yanı sıra duygularım da absorbe eden bir tip olduğu için tansiyonunu da anlayamazsınız. Tabii klasik bir Akrep insanından bahsediyoruz. Profesyonel astrologlar, Akrep burcu insanı için belli projelerin adamıdır derler. Akrep'in bir başka özelliği de Zodyak'ın en kindar burcu olmasıdır. Hiçbir şeyi unutmaz. 20 yıl önceki bir olayı dahi unutmaz. Güzel bir şeyi de unutmaz tabii. Ama güzel bir şey yapıldığında, süper egosuyla bunun kendisine tanınan doğal bir hak olduğuna inanır. Akrep, egosu en yüksek burçtur.
    Riske eğilimli olan ve yeni projelere kendisini tamamen kaptıran Akrep, çalıştığı kişilere yeni heyecan ve planlar getirmekte ustadır. Başladığı işi yanm bıraktığı hiç görülmemiştir. Kararlıdır ve enerjisuü sonuna kadar tüketir. Bu yüzden de iş hayatında çok gerilimlidir ve kimi zaman sert, acımasız davranır. Kuşkucu olduğu için insanlara kolay kolay güvenmeyen Akrep ile çalışmak zordur ve ona zaman tanımak gerekir.

  2. #2
    **NUR** Beyza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    Konya, Turkey
    Mesajlar
    4,214
    Tecrübe Puanı
    100

    Standart --->: Hanqi BurÇla çAlışılır? Hanqi BurÇla ÇalışılmAz?

    YaY'La anLaşamaSsınz ..

    Zodyak'ta çalışılması en zor olan burcun Yay olduğu iddia ediliyor...

    Çünkü Yay, temel yasada kendine güvenir, kendine inanır ama herkese güvenmez.

    Ama Yay'ı herhangi bir şekilde birisi etkilemiş ve gönlüne girmişse, Yay insanı o kişiye bağlanır. Her Yay insaninin bağlı olduğu bir veya iki kişi vardır. Yaşamı onlarla götürürler, hatta bir anlamda onlara taparlar.

    Eğer Yay'ın yaşamında böyle bir insan yoksa karşınıza bir tür negatif bir Yay çıkar. Dağınıktır, düzensizdir, disiplinsizdir. Emir altına girmekten hiç hoşlanmaz, tutamazsınız. Hiçbir kural dinlemez, aykırıdır. Böyle bir tiple çalışmak kolay değildir.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=94280

    Ama Yay insaninin dağınıklığının altında yatan bilinci ve düzeni görebiliyorsa yönetici, o zaman Yay işe yarar. Çünkü Yay'ın bir farklı tarafı da o içindeki süper enerjidir, tükenmez! Yeter ki bağlı olsun olaya, sevdiği için çalışsın. Sevmediği bir işi Yay insanına yaptıramazsınız

    ehhhh iştee..:)

  3. #3

    Üyelik tarihi
    04 Ocak 2008
    Yer
    meçulde görünmeyecek her yer....
    Mesajlar
    337
    Tecrübe Puanı
    21

    Standart --->: Hanqi BurÇla çAlışılır? Hanqi BurÇla ÇalışılmAz?

    benimle ii çalışılıomus :D

  4. #4

    Üyelik tarihi
    20 Haziran 2008
    Mesajlar
    3
    Tecrübe Puanı
    16

    Standart Yanıt: Hanqi BurÇla çAlışılır? Hanqi BurÇla ÇalışılmAz?

    ßaLık'la aSla iŞ yapMa

    Elbette iş dünyasında başarılı Balık'lar vardır ama büyük bir ihtimalle onların yükselenleri çok etkilidir. Aslında duygusal Balık'larla aşk yapmak iş yapmaktan çok daha iyi ve zevklidir.
    Çok duygusal olan Balık insanı, bütün yaşantısını aşk hayatına ve anlık duygularına göre ayarlar. Bu yüzden de işlerine yeteri kadar ilgili davranmaz, daha doğrusu dravranamaz. Çünkü bütün aklı aşktadır. Balık'lar çift karakterli olduğu için de onlara pek güvenilmez. Çünkü bir anları bir anlarına uymayacaktır. Durum böyle olunca da iş konusunda onlara güvenmek zorlaşıyor. Hatta aşak için sizi yarı yolda bırakıp gidebilirler de.

    İş dünyasında başarılı olan Balık'lara nadir olarak rastlasak bile bunun altında başka bir iş aramak gerekir. O, işine aşık bir Balık olabilir. Ya da patronuna veya orada çalışan birine aşık olması ise daha büyük bir ihtimal...

    Balık hayalperesttir, inanılmayacak kadar ayrıntılı hayaller kurar ve kurduğu hayallere öylesine inanır ki, sizinle paylaştığında ona katılmaktan kendinizi alamazsınız. Ancak o, düş gerçeklerinden çabuk kurtulur ve yenilerine yönelir, siz ise şaşar kalırsınız. Balık'ın 4 hayatında bir yönünü kullanabilirsiniz, o da para...

    Son derece eli sıkı bir burçtur. Onları veznedar veya muhasebeci yaparsanız ise yarar.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=104778

    zaten muhasebe okuyorum :D:D:D:D:D:D:D:D:D

  5. #5

    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    Fransa
    Mesajlar
    207
    Tecrübe Puanı
    21

    Standart Yanıt: Hanqi BurÇla çAlışılır? Hanqi BurÇla ÇalışılmAz?

    İŞKOLİK OĞLAK

    Bir numarada olan Oğlak Burcu insanı, çok tutarlı, inatçı ve kendi işine çok saygılıdır, içgüdüleri ile realiteyi birleştirir. Herkesin sandı-ğının aksine Oğlak, inanılmaz duygusal derinliği olan bir burçtur. Ama bunu ortaya çıkartmak için karşısındaki insanın çok yetenekli olması lazım. Özellikle Oğlak kadını çok enteresandır. Yaprak yaprak onu açmak gerekir, ki hüner ister. Oğlak iş hayatında tuttuğu işe inatçı bir şekilde sarılır ve muhakkaka ulaşır. ilişkilerde de böyledir.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=107090

    Oğlak, mali konularda da başarılıdır ve parayı nereden kazanacağını bilme içgüdüsüne sahiptir.

    En dayanıklısı, Oğlak
    Oğlak'ın psikolojik olarak bir yorulmazlığı vardır ki, kolay yara aldığım belli etmez. İçinde kanlar akar ama anlayamazsınız.
    Boğa ise küser, çekilir köşesine ve kapanır. Onun için iş hayatında, yönetici pozisyonunda, Boğa da liderlik vasıfları taşıdığı halde, Oğlak daha şayanı tercihtir. Çünkü Oğlak kolay kolay çekmez.

    Bir Oğlak'ı tek bir olay, iki olay, üç olay asla yıkamaz. Beş-on olay bir araya gelmiştir. Sonunda bir olayla çöküm noktası başlar.

    Ama Zodyak'ın en dayanıklı burcu Oğlak'tır. Burçların en soğukkanlı burcu Oğlak'tır diyebiliriz rahatça. Ki Akrep zannedilir, çünkü Akrep kişiliğinde soğukkanlılık vardır, soğuk insanlardır; ama Oğlak kadar soğukkanlı değildir Akrep.
    Oğlak, Akrep'ten öte bunu yaşayan kişidir. En büyük skandalda bile Oğlak insanlarının
    vakur durdukları görülür.


    Payla$im Için Saol...

  6. #6
    hw414 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25 Ocak 2008
    Yer
    konya
    Yaş
    32
    Mesajlar
    508
    Tecrübe Puanı
    29

    Standart Yanıt: Hanqi BurÇla çAlışılır? Hanqi BurÇla ÇalışılmAz?

    YaY'La anLaşamaSsınz ..

    Zodyak'ta çalışılması en zor olan burcun Yay olduğu iddia ediliyor...
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=107189

    Çünkü Yay, temel yasada kendine güvenir, kendine inanır ama herkese güvenmez.

    Ama Yay'ı herhangi bir şekilde birisi etkilemiş ve gönlüne girmişse, Yay insanı o kişiye bağlanır. Her Yay insaninin bağlı olduğu bir veya iki kişi vardır. Yaşamı onlarla götürürler, hatta bir anlamda onlara taparlar.

    Eğer Yay'ın yaşamında böyle bir insan yoksa karşınıza bir tür negatif bir Yay çıkar. Dağınıktır, düzensizdir, disiplinsizdir. Emir altına girmekten hiç hoşlanmaz, tutamazsınız. Hiçbir kural dinlemez, aykırıdır. Böyle bir tiple çalışmak kolay değildir.

    Ama Yay insaninin dağınıklığının altında yatan bilinci ve düzeni görebiliyorsa yönetici, o zaman Yay işe yarar. Çünkü Yay'ın bir farklı tarafı da o içindeki süper enerjidir, tükenmez! Yeter ki bağlı olsun olaya, sevdiği için çalışsın. Sevmediği bir işi Yay insanına yaptıramazsınız.

    baslar bnı anlatıyo bı kac baglı oldugum kısıyle hayatımı goturmeyı severım,herkese guvenmem,emır altında yasamaktan hoslanmam;);)

  7. #7

    Üyelik tarihi
    11 Mayıs 2009
    Yer
    güney kore
    Mesajlar
    92
    Tecrübe Puanı
    15

    Standart Yanıt: Hanqi BurÇla çAlışılır? Hanqi BurÇla ÇalışılmAz?

    ProJe'ler için AKrep

    Akrep insaninin iş hayatındaki yerinin gerçekten kritik olduğunu iddia ediyor astrologlar. Bir kere başta saydığımız lider ve yönetici burçlarla dostluğu ve senkronize olması çok zordur. Temel olarak açık değildir. Bir Oğlak'ın, bir Boğa'nın, bir Başak'ın beklediği o netliği ve bir an önce ne dediğini anlaması arzusunu Akrep karşılamaz. Susar Akrep ve bekler.
    Olayları içine atar. Karşısındaki kişinin özelliklerim önce anlamaya, tanıma-ya çalışır. Bunun yanı sıra duygularım da absorbe eden bir tip olduğu için tansiyonunu da anlayamazsınız. Tabii klasik bir Akrep insanından bahsediyoruz. Profesyonel astrologlar, Akrep burcu insanı için belli projelerin adamıdır derler. Akrep'in bir başka özelliği de Zodyak'ın en kindar burcu olmasıdır. Hiçbir şeyi unutmaz. 20 yıl önceki bir olayı dahi unutmaz. Güzel bir şeyi de unutmaz tabii. Ama güzel bir şey yapıldığında, süper egosuyla bunun kendisine tanınan doğal bir hak olduğuna inanır. Akrep, egosu en yüksek burçtur.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=116133
    Riske eğilimli olan ve yeni projelere kendisini tamamen kaptıran Akrep, çalıştığı kişilere yeni heyecan ve planlar getirmekte ustadır. Başladığı işi yanm bıraktığı hiç görülmemiştir. Kararlıdır ve enerjisuü sonuna kadar tüketir. Bu yüzden de iş hayatında çok gerilimlidir ve kimi zaman sert, acımasız davranır. Kuşkucu olduğu için insanlara kolay kolay güvenmeyen Akrep ile çalışmak zordur ve ona zaman tanımak gerekir.



    paylaşım için teşekkürler :)

Benzer Konular

  1. 'Zor yönetici' ile nasıl çalışılır?
    By yoLcu in forum Kişisel Gelişim
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 06.Ağustos.2009, 12:30

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.