Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1

    Üyelik tarihi
    25 Aralık 2006
    Yer
    konya
    Mesajlar
    351
    Tecrübe Puanı
    23

    Türkler belgeseli

    "Kurdun gölgesi batıya uzandığında, ayağında zincir yüklü soydaşımı anlattım oğluma. Diline pranga vurulmuş ozanların türküsü için hayır diledim. Manas'ı çığırırken niye ağlıyorlar anlattım gücüm yettiğince. Ergenekon niye yasak bir bir anlattım oralarda. Başkomutanımın özgürlük aşkıyla hatırladım ata topraklarım. Toprak Kızılelma'ya uyandığında dile gelip konuştu, "Bir ağaca özsu verdim." dedi "Dalllarına sızdırdım. Sızan özün kokusundan tanışasınız diye." Binlerce yıllık birlikte,bir kaç günlük ayrılık nedir ki! Bir ağacın yaprağı sararıp dökülse de dibine düşer. Bir ağacın yapraklarıyız biz. Yazı kışı birlikte yaşadık, birlikte yaşarız. Ve dediler ki köşe başlarındaki pusular güneş altındadır. Yol arkadaşlarından geride kalanlar da olacak, hâlâ ayaklarına dolananlar da.

    Batıya çıkan yolu yürüyüp gelen sensin. Kuzeyde üşüyen, güneyde terleyen sensin. Doğudan yürüyüp gelen de sen değil miydin? Geldiğin yolda senin için işaretler var. Şimdi daha hızlı yürümelisin! Yorulana bakıp üzülme, yoluna çıkana bakıp umudunu yitirme! Bugüne kadar herşey yazıldı, şimdi sen yazıyorsun! Tarihi en büyük Türkle, Atatürk le yazıyorsun!"
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/turk-tarihi/11774-turkler-belgeseli.html#post18800

    Tanrı Türk'ü korusun Ve Yüceltsin!


    Kod:
    http://rapidshare.com/files/8427670/...part1.rar.html
    http://rapidshare.com/files/8433389/...part2.rar.html

  2. #2
    ReformTürk Yöneticisi Mustafa Uyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    Ilgın, Konya
    Mesajlar
    13,663
    Tecrübe Puanı
    100

    Standart --->: Türkler belgeseli



    Kurdun gölgesi batıya uzandığında, ayağında zincir yüklü soydaşımı anlattım oğluma. Diline pranga vurulmuş ozanların türküsü için hayır diledim. Manas'ı çığırırken niye ağlıyorlar anlattım gücüm yettiğince. Ergenekon niye yasak bir bir anlattım oralarda.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/turk-tarihi/11774-turkler-belgeseli.html#post21170

    Başkomutanımın özgürlük aşkıyla hatırladım ata topraklarım. Toprak Kızılelma'ya uyandığında dile gelip konuştu, "Bir ağaca özsu verdim." dedi "Dalllarına sızdırdım. Sızan özün kokusundan tanışasınız diye." Binlerce yıllık birlikte,bir kaç günlük ayrılık nedir ki! Bir ağacın yaprağı sararıp dökülse de dibine düşer. Bir ağacın yapraklarıyız biz. Yazı kışı birlikte yaşadık, birlikte yaşarız. Ve dediler ki köşe başlarındaki pusular güneş altındadır. Yol arkadaşlarından geride kalanlar da olacak, hâlâ ayaklarına dolananlar da.

    Batıya çıkan yolu yürüyüp gelen sensin. Kuzeyde üşüyen, güneyde terleyen sensin. Doğudan yürüyüp gelen de sen değil miydin? Geldiğin yolda senin için işaretler var. Şimdi daha hızlı yürümelisin! Yorulana bakıp üzülme, yoluna çıkana bakıp umudunu yitirme! Bugüne kadar herşey yazıldı, şimdi sen yazıyorsun! Tarihi en büyük Türkle, Atatürk'le yazıyorsun!"


    İndir

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 14.Temmuz.2008, 15:41
  2. Kurt adam belgeseli...
    By şehzade in forum Hayvanlar Alemi
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09.Nisan.2007, 20:12
  3. Fenerbahçe Belgeseli
    By ReLaKsT in forum Spor Arenası
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 02.Kasım.2006, 10:17

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.