TTNET, internet hızlarının artmasıyla birlikte 8 Mbps'a kadar bağlanma imkanı sunan yeni ADSL paketleri ve avantajlı kampanyaları için TTNET web sitesi ve çağrı merkezinden ön talepler alınmaya başladı.

Türkiye'de internete erişimin artması amacıyla yeni ürün ve hizmetler sunan TTNET, 8 Mbps'a kadar internete bağlanma imkanı sunan yeni toptan paketlerin açıklanmasıyla birlikte yeni kampanyalarını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Bu doğrultuda daha yüksek hız ve daha düşük fiyatlarla tüketicilere sunulacak internet bağlantıları için ADSL paketleri ve avantajlı kampanyaları için TTNET web sitesi ve çağrı merkezinden ön talep alınmaya başladı.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/tekno-yenilik/56811-ttnet-8-mbps-adsl-paketleri-icin-talep-alimina-basladi.html#post115995

Konuya ilişkin bir açıklama yapan TTNET Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ayşe Ufuk Ağar "Türk Telekom'un yeni toptan paketleri, abonelerimize hızlı interneti daha avantajlı sunma imkanını bize verdi. 29-39-49 TL liste fiyatlarıyla sunacağımız 4, 6 GB kotalı ve limitsiz 8 Mbps'a kadar ADSL paketleriyle Türkiye'nin dört bir yanındaki abonelerimiz yüksek hızı düşük fiyata alarak internete güvenli bir şekilde erişebilecekler. Mevcut ve yeni müşterilerimizin hayatına değer katacak yeni kampanyalarımızı çok yakında müjdeleyeceğiz" dedi.

http://www.ttnet.com.tr/web/123-455-...adsl_ucretleri