Ruhunda var

6 maç seyircisiz oynadı. 11 sakatla sahaya çıktı. Yabancıları hep kayıptı. 6 hafta kala hocası gitti ama yine pes etmedi.


Fenerbahçe'yi yılın derbisinde Nonda'nın golüyle yenerek liderliğe yükselen Galatasaray'ın başarısı; teknik verileri, istatistikleri ve futbolun gerçeklerini alt üst etti. Ligin bitmesine iki hafta kala zirvede 3 puanlık fark yapan ve şampiyonluk için büyük avantaj yakalayan sarı-kırmızılılar, sezon başından bu yana yaşamadığı şanssızlık

kalmamasına rağmen mucizevi bir şekilde hedefe yürüyor. İşte Cimbom'un geçtiği dikenli yolların öyküsü:
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/spor-arenasi/49302-g-saraylilik-ruhu.html#post100029

MECBUREN YERLİ 11
1-Sezon başında kadrosundan 15 futbolcu gönderip, 12 yeni isim transfer ederek sıfırdan bir takım kurdu. 2-Sahasındaki 6 maçı seyircisiz oynadı. 3-Lincoln ve Linderoth başta en önemli yıldızları uzun süreli sakatlık yaşadı. 4-Ankaragücü maçına sakatlar ve cezalılar nedeniyle tam 11 futbolcusundan yoksun çıktı. 5-Yabancı oyuncularında ligde en az katkı sağlayan takım oldu. Birçok maça tamamen yerli onbirle çıktı.

SEZGİN KADRO YAPTI
6-
Teknik direktörü hastalığı nedeniyle birçok maçta takımı yalnız bıraktı. Bitime 6 hafta kala ise istifa etti. 7-Sezon boyu birçok oyuncusu kadro dışı kaldı. Beşiktaş derbisine Hakan-Lincoln'süz çıktı. 8-Ligde son 4 maçını teknik direktörsüz oynadı. Kadroyu Adnan Sezgin yaptı. Normal bir takımı çoktan dağıtacak bu badireler, Cimbom'u tam tersine kenetledi. Otoriteler bunu tek bir şeyle izah edebiliyor: G.Saraylılık ruhu.

http://www.fotomac.com.tr/gal101.html