ARAP BACI

Malzemeler

2 bardak krem şanti
5 çorba kaşığı kakao
5 çorba kaşığı krema
5 jelatin
100 gr bitter çikolata
2 su bardağı esmer şeker
5 adet yumurta
100 gr damla çikolata


Yemeğin Tarifi
Sıvı ve toz şantileri kakao ve bir bardak sıcak suda eritilmiş çikolata ve jelatinle eritin. Şekeri ile yumurta aklarını çırpıp kar haline getirdikten sonra ilave edin.
Damla çikolata karıştırıp kalıba däkun. Donduktan sonra servise hazırdır. Kakao, çikolata ve fırınlanmış elma dilimi ile süsleyerek servise sunun.

Hazırlanışı: 20 dk
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/yemek-mutfak/49191-arap-bacinin-lezzetine-doyamayacaksiniz.html#post99830
Dondurma Süresi: 1 gün