gerçekten hayretlerde bırakıcı, ama olmayacak şey değil. neden mi
bi düşünsenize, insanlığın başlangıcından beri milyonlarca yıl geçmiş. biz 1700'lerden itibaren bugün kü teknolojimize geldik. milyonlarca yıl ise 1000lerce bin yıl demek... bizim şu an da tam olarak aydınlatamadığımız, bilmediğiimz zamanlar var. O zamanın insanları da bizler gibi bir yerden bulup tekomojilerini belki daha doğal ve daha etkileyici şekilde geliştirmişlerdir. daha sonra onlara isabet eden afetler ve birçok yok edici unsur, o insanların yok olmasıyla yok olmuş, insan tekrar başa dönmüştür.

tarihte hititlerden, urartulardan, romadan, perslerden, hunlardan, çinlerden, sümerlerden bahsediyoruz. bunların en erken olanı m.ö. 3000'e dayanıyor. peki milattan önce 3000'den önceki milyonlarca(belki 500 milyon) yıl önce ne oldu. 5000 yılda bu kadar çok gelişme gösteren insanlık kimbilir o yıllarda kaç kere zirvelere çıkıp inmiştir.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=72035
ve onlar bizim şu anda bildiğimiz yöntemleri kullanmıyordu. onlarda bizim yöntemlerimizi bilmiyorlar. mesela bizim teknolojimiz elektrik üzerine gelişmiş. onların teknolojisi ise bizim hiç bilmediğimiz şeyler üzerine gelişmiştir kim bilir. insanlık o kadar sene mağarada yaşayamaz!!!