Tarama işlemi bittiğinde karşımıza Scan Complete (tarama tamamlandı) penceresi gelecektir. Tarama işlemi sonunda tüm bu özet bilgilere ait detaylı bilgileri program kendi log dosyasında tutmaktadır. Show logfile (kaydı göster) tuşuna basarak kaydı tutulmuş olan log dosyasını inceleyebilirsiniz. Tarama sonuçları penceresinden de Scan Log (Tarama kaydı) sekmesini kullanarak aynı log dosyasına ulaşabilirsiniz.
Negligible Objects (Önemsiz Nesneler) sürekli ve çok sık kullanılan bazı uygulamalarda bulunan ancak sistem için hiçbir tehlikesi bulunmayan MRU listesinden elde edilen nesneler olup istenildiği takdirde kullanıcı tarafından iptal edilebilir veya MRU listesi komple silinebilir.
Next (ileri) tuşuna bastığımızda tarama sonuçlarının gösterildiği Scanning Results (Tarama Sonuçları) penceresi ekrana gelecektir. Bu pencerede sırasıyla Scan summary (Tarama özeti), Critical Objects (Kritik nesneler), Negligibel Objects (Önemsiz nesneler) ve Scan Log (Tarama kaydı) şekline 4 sekme bulunmaktadır.



Tarama sonuçları penceresinde varsayılan olarak açılan ilk sekme olup iki bölüm halinde karşımıza çıkmaktadır. Sol kısım Target families detected on this system (Hedef aileler bu sistemde bulundu) başlığı altında cinslerine göre hedef aileler listesi yer almaktadır. İlgili hedef aile grubunun başındaki + işaretine tıkladığımızda ya da grup ismi üzerine çift tıkladığımızda, hemen altında TAC derecesini belirten bir yazı beliriyor. İşaret koyduğunuz kutucuktaki gruba ait tüm liste kaldırılmak üzere seçilmiş olur ve bu işlem otomatik olarak yeni kritik ve önemsiz listelerine taşınır. Sağ kısımda Summary of this scan (Tarama özeti) başlığı altında sırasıyla; Total scanning time (toplam tarama zamanı), Objects scanned (taranan nesneler), Objects identified (tanımlanan nesneler), Objects ignored (korunan nesneler), New critical objects (yeni kritik nesneler), Average TAC (Ortalama TAC değeri), Negligible objects (önemsiz nesneler) ve Negligible references (önemsiz başvurular) bilgilerine ulaşabiliriz.
Hedef ailelerin olduğu gruplardan işaretlediklerimizi istersek karantina dosyası olarak kaydedebiliyoruz. Gruplar işaretlendiğinde karantina tuşu aktif hale gelir ve tıkladığımızda bir dosya adı girmemizi isteyen pencere açılır. Alt kısımdaki Right-click an item for more options (daha fazla seçenek için nesneye sağ tıklayın) ifadesini uyguladığımızda bir içerik menüsü açılır.


Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=21552

Seçilen nesne için sağ tuş menüsünü açtığımızda ulaştığımız seçeneklerin anlamları şunlardır.
Show TAC page for “Örnek” (TAC sayfasını göster “Örnek”) : “Örnek” isimli aile için TAC sayfasını gösterir. Bu işlemi gerçekleştirmek için internete bağlı olmamız gerekiyor.
Select all objects (Tüm nesneleri seç) : Bulunan tüm nesnelerin hepsini birden seçer.
Unselect all objects (Nesneleri tekrar seç) : Seçili nesnelerin hepsini birden seçili olmayan konuma getirir.
Inverse selection (Diğerlerini seç) : Seçili olan nesneler dışında kalan tüm nesneleri seçer.
Expand all (Tümünü uzat) : Gruptaki tüm nesnelerin TAC derecesini gösterecek şekilde uzatır.
Collapse all (Tümünü aç) : Nesneleri grup haline getirecek şekilde açar.
Quarantine selected (Karantina seçimi) : Seçili olan nesneler için bir karantina dosyası oluşturur. Dosya ismi yazmamız istenecektir.
Add selected to ignore list (Seçimi koruma listesine ekle) : Seçilen nesneleri koruma listesine ekler.
Show critical objects (Kritik nesneleri göster) : Kritik nesneler sekmesine gitmek için kullanılır.
Show scan log (Tarama kaydını göster) : Tarama kaydı sekmesine gitmek için kullanılır.
Show negligible objects (Önemsiz nesneleri göster) : Önemsiz nesneler sekmesine gider.
Help (yardım) : Yardım dosyasını açar.
Not : Next (İleri) tuşuna bastığımızda nesnelerin kaldırılması ile ilgili bilgilerin olduğu pencere açılacaktır. Kritik ve önemsiz nesneler sekmelerine gitmeden veya tarama özetindeki hedef aile gruplarını işaretlemeden ileri tuşuna tıklarsak tüm nesneler karantina listesine alınacak ancak sistemden kaldırılmayacaktır