Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    ILGIN
    Mesajlar
    401
    Tecrübe Puanı
    24

    Standart --->: TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim)

    Diyet & Fitness

    Zevk ve konfor gezegeni Venüs'ün hakimiyetindeki Terazi'nin metabolizması yavaştır. Vücuduna ve fiziksel görünümüne önem veren Terazi, ilerleyen yaşlarında, güzel yemeklere karşı düşkünlüğünün de etkisiyle, yavaş yavaş kilo alır. Tatlılar, çikolata ve nadir bulunan likörler, şaraplar Terazi'nin beslenme alışkanlıklarının en zayıf noktasıdır. Çok uzun müddet bunlardan kendini mahrum etmek, Terazi'nin bir süre sonra çileden çıkmasına ve normalden fazla tüketim yapmasına neden olacaktır. Dolayısıyla günlük beslenmeye tatlının ya da kaliteli bir bardak şarap ya da likörün eklenmesi, Terazi'nin dengesi açısından önemlidir.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/124-terazi-24-eylul-23-ekim-post202.html
    Sosyal hayata çok düşkün olan Terazi, hem alkol tüketimi hem de uyku düzeni konusunda problem yaşar. Uykusuzluk metabolizmanın yavaşlamasına, vücudun kendini korumaya almasına sebep olduğu için kilo almakta etkendir.
    Terazi'nin insan ilişkilerindeki başarısı, spor faaliyetlerinde de kendini gösterir. Özellikle iki kişilik sporlar, tenis, squash, dans, satranç Terazi için idealdir.
    Sırtın alt kısmına özellikle dikkat etmesi gereken Terazi, günlük su tüketimini de böbrekleri çalıştırmak ve yeterliliğini sağlamak için, kontrol altına almalıdır. Hassas olan böbreklerin iyi çalışmaması vücutta ödeme neden olacaktır. Özellikle sabah uyandığında gözlerde, ellerde ve ayaklarda şişlik görülebilir.
    Hiç bir yan etkisi olmayan eser elementlerle yapılan, Oligoterapi olarak da bilinen tedavilerle verilen destek Terazi'nin metabolizma dengesinin sağlanmasında çok etkili olacaktır. Eser elementler genellikle belli yiyeceklerde bulunabildiği gibi, kapsüller olarak da kullanılabilmektedir. Beslenmede özellikle meyveye yer vermek Terazi'nin şişmanlamasını engeller. Şeker ihtiyacını meyvelerden fruktoz alarak tatmin eden Terazi, daha dengeli bir beslenme yapabilir. Ayrıca zengin yiyeceklere karşı düşkünlüğü nedeniyle, Teraziler genellikle kolestrol problemi yaşar. Elma kürü yapmak bu dengenin sağlamasında ciddi rol oynar. Kilo vermek için yapılan diyetlerde muhakkak damak zevkine hitap edecek en az bir yemeğin bulunması, Terazi'nin devam edebilmesi için çok önemli bir şarttır.

  2. #2
    Gözyaşi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    Lanetli Şehir
    Yaş
    37
    Mesajlar
    116
    Tecrübe Puanı
    19

    --->: TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim) Burcun Ünlüleri

    Brigitte Bardot, Catgerine Deneuve, Cem Özer, Cervantes, Christopher Reeves, Cliff Richards, Hülya Avşar, Jimmy Carter, John Lennon, Julio Iglesias, Klaus Kinski, Konficyus, Lizst, Meryl Streep, Michael Douglas, Nurseli İdiz, Oscar Wilde, Pavorotti, Rahmi Koç, Roger Moore, Sylvia Kristel, Turgut Ozal, Verdi.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/124-terazi-24-eylul-23-ekim-post3590.html

  3. #3
    Gözyaşi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    Lanetli Şehir
    Yaş
    37
    Mesajlar
    116
    Tecrübe Puanı
    19

    --->: TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim) Kadın ve Aşk, Evlililik

    Bu burçta doğan kadın tam anlamıyla dişidir. Çok cazibeli, hoş ve güzeldir. Özellikle aşk konusunda başka burçtan olan kadınlar bu burcun kadınıyla kolay kolay baş edemezler. Bu ahenkli, rahat, güzellikler ve sevgiyle dolu hayat isteyen kadın üstelik çok yönlüdür. Terazi burcu kadını kendi çekiciliğinin farkındadır. Bununla neler yapabileceğini de iyi bilir. Çevresine hayranlık uyandıran bir tiptir ve bundan zevk alır. Terazi burcu kadını, aynı burcun erkeğinin aksine paraya önem verir. Para ona hayatta istediği pek çok şeyi sağlaması için lazımdır. Güzelliklere ve sevgiye düşkündür. Bunu elde etmenin pek kolay olmadığını bilir. Ama bu, sizin onun cimri birisi olduğunu zannetmenize neden olmasın. Çünkü tam aksine cömerttir. Terazi burcu kadının da mantık, akıl ve zekadan çok hisler hakimdir. Sever, bağlanır ve her şeyini kalbindeki erkeğe verir. Seveceği adamı dikkatle seçer. Rastgele birine aşık olduğu pek görülmemiştir. Eğer karşısındaki kişiyi sever ve bağlanırsa çok fedakar olabilir.Evde sizin rahat etmenizi, huzurlu ve ahenkli bir hayat sürmenizi sağlayacaktır. Fakat çok kırılgan olduğu için, ihmale hiç gelmez. Karşısındaki kişiye hemen kırılıp gücenebilir. Terazi burcu kadınlarının çoğunun vücutları güzeldir. İnce kemiklidirler ve giydiklerini yakıştırırlar. Ayrıca çokta zevklidirler. Her şeyi kendilerine yakıştırmayı bilirler. Fakat modayı takip ettiği pek söylenemez. O kendine yakışanı seçer.

  4. #4
    Gözyaşi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    Lanetli Şehir
    Yaş
    37
    Mesajlar
    116
    Tecrübe Puanı
    19

    --->: TERAZİ (24 Eylül - 23 Ekim) Erkek ve Aşk, Evlililik

    Terazi burcu erkeği zevkli, güzelliklere düşkün, hislere değer veren, dürüst, dengeli, iyi niyetli, kibar, adil hoş bir tiptir. Bu burcun erkeği, dürüsttür. Verdiği sözleri tutmaya özellikle dikkat eder. Karşısındakinden de aynı davranışı bekler. Bu yumuşak sesli, sakin tavırlı erkeğin his yönü çok kuvvetlidir. Daima tatlı sözlere ihityacı vardır. Dengeli, kafalı ve mantıklıdır. İyi bir eğitimi olmasa bile güzel konuşmasını bilir. En beğenilen erkek Terazi burcundan doğar. Hisli, güzelliğe düşkün, aşka önem veren tip, kadın ruhundan çok iyi anlar. Sözleri etkili, daima zarif, nazik ve şıktır. Bu burcun erkeği oldukça çapkındır. Bir kadını bir süre sevip mutlu ettikten sonra başka bir maceraya atılır. Eğer akıllı, mantıklı, cazibeli, zarif, şık, güzel, hoş bir tipseniz onu ömür boyu yanınızda tutabilme şansınız yüksektir. Terazi burcu erkeği asla obur değildir. Fazla iştahlı bir tip sayılmaz. Ama güzel, seçme yemekleri sever. O yemekte bile güzellik arar.Sofra düzenine de önem verir. Bu erkek paraya önem veren bir tip değildir. Asla maddi olmadığı gibi hayatta pek çok güzelliği elde edebilmek için paranın gerekli olduğunu bilir. Bu erkek çok kabiliyetli olduğu için sevdiği ve kendisine zevk veren bir konudan bol bol para kazanabilir. Dostlarına çok değer verir. Onlarla birlikte olmayı sık sık arayıp sormayı çok sever. Başları sıkıldığında daima yanlarındadır.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/124-terazi-24-eylul-23-ekim-post3595.html

Benzer Konular

  1. TERAZİ BURCU ve ÖZELLİKLERİ
    By Mustafa Uyar in forum Burçlar ve Astroloji
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 19.Nisan.2008, 20:16
  2. A5 ve S5 Ekim'de Türkiye'de
    By Always in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 25.Eylül.2007, 20:55
  3. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 21.Eylül.2007, 12:34
  4. Ben Bir Eylül Sen Haziran
    By [Cadi] in forum Aşk ve Sevgi Şiirleri
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 03.Ağustos.2007, 15:33
  5. Eylül Bakişlim
    By Always in forum Aşk ve Sevgi Şiirleri
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 06.Ekim.2006, 22:07

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.