Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1

    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    ILGIN
    Mesajlar
    401
    Tecrübe Puanı
    24

    Standart --->: AKREP (24 Ekim - 23 Kasım)

    Sağlık

    Sabit nitelikte ve Su elementindeki Akrep burcu, vücuttaki tüm yapıcı ve yıkıcı fonksiyonlarla ilgilidir. Vücutta geri dönüşü olmayan ifrazatların atılmasıyla bağlantılı bir burçtur.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/110-akrep-24-ekim-23-kasim-post128.html
    Derinlik, duygusallık ve yoğunluk Akrep burcunun temel özellikleridir. Akrep çok duygusal ve derin yaşadığı, ama dışarı vurmakta zorlandığı ve güçlü kalmak için çok çaba sarf ettiği için, kolayca "hastayım" demez.
    Akrep burcu temel olarak böbreklerin alt kısımlarını, adrenalin bezlerinin alt taraflarını ve üreme organlarını, ayrıca yüzdeki burun kemiklerini yönetir. Fetüsün adaptasyon sürecinden sorumlu olduğu gibi, vücuttaki tüm yenilenme işlemlerinden de sorumludur.
    Akrepler, genital organlar, mesane, uretra, prostat, kolon, rektum, burun kemikleriyle bağlantılı hastalıklara daha yatkındır.
    Akrep'in genital problemlere, zührevi hastalıklara, böbrek taşlarına, burun iltihaplanmalarına, poliplere, salgı bezleri ile ilgili hastalıklarına karşı dikkatli olması ve en önce gizli kalmaya yatkın, "sinsi" hastalıklardan kendini koruması gerekir. Bunun yanı sıra, fıtık, fistül, basur memesi, üreme organları ile ilgili hastalıklar ve zedelenmelere de rastlanabilir.
    Bol soğan ve sarmısak içeren bir gıda rejimi, baharatlı yiyecekler Akrep'in sağlığı açısından faydalı olacaktır.
    Akrep'in kullanacağı eşyaların arasında çok sert madenlerden yapılmış olanları seçmesi, topaz ve deniz kabuklarından yapılmış takılar kullanması, huzur, sağlık ve başarı sağlayacaktır.
    Kırmızı renkli, sivri yapraklı ve yakıcı tada sahip, hardal, karabiber, anemon, katırtırnağı, sarmısak, şeytan şalgamı, ısırgan otu, defne gibi bitkilerle hazırlanan çay ve ev yapımı ilaçlar da faydalı olacaktır. Özellikle anemon, funda ve gardenya Akrep'in bitkileridir.
    Siyah, bordo, koyu mavi, lacivert, koyu yeşil gibi ışığı absorb eden renklerdeki kıyafetler, Akrep'e hem çok yakışır, hem de kendini mutlu hissetmesine yardım eder.
    Akrep'in kendi gücünüzü sınayabileceği spor dallarında başarılı olma şansı çok yüksektir. Özellikle atletizim, halter, avcılık, yüzme ve dalma gibi faaliyetler Akrep için uygundur.
    Boğa burcunun karşıt etkisiyle boyun bölgesi hassasiyetini de gözönünde bulundurması gereklidir.

  2. #2

    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    ILGIN
    Mesajlar
    401
    Tecrübe Puanı
    24

    Standart --->: AKREP (24 Ekim - 23 Kasım)

    Diyet & Fitness

    Kendi etrafında çık hızlı hareket eden Pluto'nun ve mücadeleci Mars'ın etkisi altındaki Akrep'in metabolizması hızlıdır. Derin duyguları ve dürtüleri için her zaman bir çıkış noktasına ihtiyaç duyan Akrep, kararlı yapısıyla fiziksel görüntüsü üzerinde de ciddi kontrole sahiptir. Karar verdiği andan itibaren, ağzına koymaması gereken hiç bir şeyi yemez.
    Uzun mesafeli koşular, yüzme, yelken, dalma, hatta boks Akrep için en ideal sportif faaliyetlerdir. Daha çok tek başına hareket etmeyi ve yalnızlığı seven Akrep burcu insanları, rekabeti sevmelerine rağmen, takım oyunlarından, grup faaliyetlerinden sıkılır. Yoga ve meditasyon gibi alternatif fiziksel faaliyetler de gizemini, felsefesini öğrenmiş ve benimsemişse, Akrep için uygundur. Diğer uygun olan bir fiziksel faaliyet de cinselliktir.
    Cinselliğin hayatında önemli bir payı olduğu bilinen Akrep, bedensel paylaşımını ihtiyacı olduğu kadar yaşamazsa, hem fiziksel hem de ruhsal açıdan sıkıntı yaşar.
    Deniz ürünlerine, minerallere yer veren bir beslenme şekli son derece faydalı olacaktır. Ayrıca toprak altında yetişen kök bitkiler de Akrep'in beslenme diyetinin önemli bir parçasını oluşturmalıdır. Yeterince sıvı tüketimi de önemle kontrol edilmelidir.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/110-akrep-24-ekim-23-kasim-post129.html
    Koç gibi Akrep için de Akupunktur son derece uygun bir tedavi ve destek sistemidir. Acıya son derece dayanıklı olan Akrep insanı, akupunktur iğnelerini hissetmez bile. Vücudun yin-yang dengesinin oluşturulmasında, akupunktur eşsiz bir yöntemdir. Kararlılığına bir de akupunktur desteğini ekleyen Akrep, çok kısa sürede ideal fiziksel denegesine ulaşır.
    Kurutulmuş gıdaları içeren bir zayıflama rejimi, hem hücrelerdeki suyun tazelenmesine, hem de lipidin azaltılmasına yardımcı olacaktır. Hangi türde bir diyet uygularsa uygulasın Akrep, dirençlidir ve hedefine muhakak ulaşır. Kuru gıdaların yanında sıvı tüketimi, zaman zaman yapılacak su kürü de büyük faydalar sağlayacaktır.

Benzer Konular

  1. Böyle Akrep Görmediniz
    By Beyza in forum Duvar Kağıtları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 21.Nisan.2013, 15:40
  2. AKREP BURCU ve ÖZELLİKLERİ
    By Mustafa Uyar in forum Burçlar ve Astroloji
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 19.Nisan.2008, 20:01
  3. A5 ve S5 Ekim'de Türkiye'de
    By Always in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 25.Eylül.2007, 20:55
  4. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 21.Eylül.2007, 12:34
  5. Akrep Erkeğini Etkilemenin Yollari
    By *prenSes* in forum Burçlar ve Astroloji
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 27.Mayıs.2007, 13:25

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.