Cildiniz için ne tür bakım ürünlerini, nasıl kullanmalısınız?


Cilde hoş bir görünüm veren zengin ve yoğun kremin altına nemli ve hidratlanmış bir krem deneyin. Kremi cildinize yedirmek için parmaklarınızın ısısını kullanın. Gözaltı bölgenize daha canlı ve parlak görünmesi için kapatıcı kullanın. Pembe veya şeftali rengi düzeltici bir kapatıcı ile sarı tonlu kapatıcıyı birbirine eş olarak seçin. Kapatıcıyı, kirpiklerinize ve gözün iç köşelerine yakın uyguladığınızdan emin olun.

Yanaklara Renk Verme

Cildinize daha gergin ve sıkı bir görünüm vermek için elmacık kemiklerinizin üzerine allık sürün.

Kalem İle Gözleri Belirginleştirme

Göz kalemi ile gözlerinizi çizerken, kalemi hafifçe gözün dış köşesine doğru uzatın. Kalemin, gözlerinizi açtığınızda görülebilecek kadar kalın olduğundan emin olun. Saç röflesi ile yüzünüzü canlandırın. Çoğu insan yaş ile birlikte rengi değişen ve koyulaşan doğal röfle ile doğar. Röfle, makyaj veya iyi bir gece geçirmiş gibi yüzünüzde aynı gerginleştirme ve canlandırma etkisi yaratabilir.

Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/saglik/32948-nasil-cilt-bakimi-yapilmali.html#post67898
Dişleri Beyazlatma

Dişlerinizi beyazlaştırın. Yaşa bağlı olarak oluşan sararma etkisini gidermeye ihtiyacınız olacak.Dişlerinizi beyazlatan ürünler kullandığınızda gözünüzdeki ışıltıyı ortaya çıkarır ve yüzünüz tamamen daha genç ve daha canlı görünür.

Kilolar ve Şişlikler İçin

Vücut şekillendiriciler ile şişlikleri kamufle edin. Fazla kilolara sahipseniz, tank veya t-shirt tarzını deneyin. Kısa şortlar karın ve kalça fazlalıklarını saklamanıza yardımcı olabilir ve hem pantolonun hem de eteğin altına giyinilebilirler. Küpe takarak yüzünüzü canlandırın. Pembe inciden yapılmış küp, çarpıcı bir şekilde yanaklarınızdaki doğal pembeliği ortaya çıkarabilir.