Gidiyorum diyorsun....
Ben sana coktan veda ettim bilmiyor musun?????

Düşler sokaginin kaldirim taslarindan biri eksik senin yuzunden hala anlayamadin mi? yanimda bu yuzden yuruyemiyorsun.
Ben senin ayriligina sevdalandim artik sevgili.!!!
Ayriliginda birbaska guzel oluyorsun..

saclarini esmeyen ruzgarlar savuruyor sen esen ruzgarlarda kayboluyorsun. Bir veda yazisi istedin benden, yazmak ne kadar zor gormuyor musun? benden bir parcayi tasimaya ihtiyacin mi var neden beni buna zorluyorsun???
Ben seni dokunamadigim ellerin kadar yazamadigim satirlarimda sevdim,
sen satir baslarinda dogup satir sonuna öluyorsun, benden seni oldurmemi mi istiyorsun???

Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/resimli-siirler/25925-ben-seni-icimde-oldurmeye-kiyamadim.html#post49416
Yazdim sevgili, sana veda sozlerimi yazdim, hic okuyamacagini bildigim icin yazdim belkide hemde ne kadar cok okumayi istedigini bildigim halde. uzun bir gece boyunca bu son olacak belkide dedim sevgili. gece deliydi ben daha deli, gece ofkeliydi ben daha ofkeli gece sen vardin yanimda sevgili.
Ben sana coktaaaan veda ettim sevgili, sessizligim yeni sevgililerine karsi ofkemden neden anlamiyorsun?
Fonda sezen aksu adı bende sakli be sevgili, mutlulugun baska diyarlarda olsun varsin, bu bendeki sevginin farki..asla okuyamayacagini bildigim satirlarda gozyaslarin var sevgili, bu sehir sensiz bir baska cekilmez olacak, orda oldugunu bildigim bir yerde olamaycaksin artik, geceleri hayali cicekler koyamayacagim artik kutuna, pencerendeki her isikta o odada diyemeyecegim, geceleri bir baska yabanci olucak yoklugun..
yokluguna sevdali bu cocuk varligini kiskanacak be sevgili!!!.

Cebimde veda yazin vardi sevgili, yok dedim, yazarim bigun dedimcebim ates , ates bedenim ve sen..
Kahverengi gozlerim yazarim bir gun Sevgili, neden okuyamadigini o satirlari neden okuyamayacagini yazarim.gulumsersin sevgili gozlerinde yaslar gulumsersin ve ben gozlerindeki yasa tutsak...
Ben seni bir sigara mesafesi sevdim. sen sigara dumanini benden otelerine savururken benide surukleyiverdin be sevgili.!
Yazabilicegim oykulerin en guzeli senin icin olabilirdi, oysa sen yazilmis oykulerimi sevdin. yazilmis oykulerde aci var ofke var sevgili ve yoklugunda en az onun kadar, ben yokluguna sevdalisen yoksun sevgili ben sana tutsak, hayallerin bittigi yerdesevgili orda bulusacagiz birgun o zamana kadar ,
''elveda..''

Hoşçakal