Arkadaşlar İnternet Explorerdan izlediğiniz bilgisayar aslında zaten bilgisayara kayıtediliyor ama size farkettirilmiyor. Kaydedilmiş animasyonu nasıl bulacağımızı göstericem size :

Öncelikle animasyonun seyredip tamamen bitmesini bekleyin

Bilgisayarımdan C: sürücüsüne girin (Windows hangi sürücüdeyse o sürücüye girilecek :



Documents and settings" klasörüne oradanda kullanıcı adınızın olduğu klasöre girilecek :



Adres çubuğundaki "C:\Documents and Settings\X" in sonuna (X sizin kullanıcı adınız olacaktır) "\local settings" ekleyip "enter"a basılacak (tırnaklar yazılmayacak)



Açılan Local Settings klasöründen "Temporary Internet Files" klasörüne girilecek. Temporary Internet Files klasöründeyken F3 tuşuna yada CTRL+F tuşlarına basarak Arama yardımcısını aktif edin :



Soldaki arama yardımcısından "Tüm dosya ve klasörleri" seçeneğine tıklayın ve en üstteki kutuya " *.swf " (tırnaklar yazılmayacak) yazıp "ARA" tuşuna tıklayın



Sağ tarafta bilgisayarda kayıtlı tüm Flash dosyaları görünecek. Onların içinden eğer seyrettiğiniz animasyonun adını bilmiyorsanız tek tek çift tıklayarak bulabilir istediğiniz bir klasöre alabilirsiniz. Benim seyrettiğim animasyon "Happy Tree Friends" sitesindeydi. Listedeki "htf_icy.swf" dosyasıda seyrettiğim animasyon olduğunu anladım çünkü Sitenin baş harflerini var dosya adında. Sizde bu şekilde animasyonunuzu bulabilirsiniz. Kolay gelsin
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=6359



NOT/UYARI : Sadece Internet Explorer'da seyredilen Flash animasyonları için geçerlidir. Örn.. Firefox'da seyrettiyseniz işe yaramaz. Siteyi Internet Explorerla açıp onunla seyretmelisiniz.