MİNİK YAVRUM,

Gonca bir güldün, sevgiyle büyüdün. Sevgiyi saygıyı hoşgörüyü beraber öğrendik beraber başardık. En zor olan okumaya yazmaya hazırsın işte artık okudukça öğreneceksin, öğrendikçe bilgileneceksin . çalış; yarınlar çalışan kişilerin güçleri ile daha aydın, daha verimli günlere erişecek. Kötülüklere iyilikle karşılık ver. Haksızlığa uğrarsan, sükunetle hakkını ara. Mutlu yaşamak istersen başkasını da mutlu etmek amacındır. Örnek insan olmak için çabala, kalbin daima sevgiyle dolsun. Sağlık içinde hedefine yürürken, sonsuz başarılar dilerim…
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/okul-oncesi-etkinlikler/57062-anasinifi-karne-icin-dilek-ve-temenniler.html#post116441

Sevgilerimle … Öğretmenin…


" Güleryüzün, neşen hepimizi sarıp kucakladı. Bu neşen ve başarının tüm hayatın boyunca seninle birlikte olması diliyorum.."


" Benim yerinde duramayan, büyümüş de küçülmüş küçük dahim. Başarı ve tüm güzellikler hep seninle olsun"


" Küçük yaramazlıkların da olsa, gösterdiğin gayret ve bana verdiğin başarı hediyesi herşeye değer. Teşekkür ediyorum yavrum"


" Büyüdüğünde geriye baktığında, başarılı bir öğrenci ve seninle her zaman gurur duyan bir öğretmen göreceksin. Dilerim, başarın ve güzel bir hayat da seni gelecekte bekliyor olur..."


" Benim şen şakrak, neşeli yavrum. Verdiğin mutluluk hala içimi ısıtıyor. Başarın ve neşen daim olsun"
.......benim bulduklarımdam bazıları, umarım işinize yarar



alıntıdır