Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Gezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12 Eylül 2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    1,372
    Tecrübe Puanı
    43

    Motosiklet Aksesuarları

    Öhlins Amortisörleri: Amortisör çoğumuzun motosiklet performansında göz ardı ettiği noktalardan biridir. Halbuki yere iletilemeyen bir güç motosikletinize hiçbir şey katmayacağı gibi sürüşü tehlikeli şekilde etkileyebilir.


    Öhlins amortisörleri bu konudaki üstün performansını yıllardır hem pist hem de kros parkurlarında dünyanın en büyük yarış takımları ile beraber çalışmasına ve araştırma-geliştirme konusunda yaptığı yatırımlara borçludur. Tüm motosiklet yarışlarında sayısız birincilikleri Öhlins'i vazgeçilmez marka haline getirmiştir.

    Akrapoviç egzost sistemleri:

    AKRAPOVIC egzost sistemleri üreticinin kullandığı sistemlerin üçte biri ağırlığa kadar düşmekte ve ulaşılabilecek en yumuşak ve mükemmel güç eğrisini sağlamaktadır. Motorun hem en üst devirlerde hem de tüm devir aralığında gücünü arttırır. Paslanmaz çelik ve Titanium'un çok özel kullanımı sayesinde yüksek kaliteli bir üretim yapmakla birlikte gereksiz kaplama ve işlem yapılmadığından çevre dostu bir ürün ortaya çıkıyor.

    Micron egzost sistemleri :

    Dünya, Avrupa, İngiltere ve Ulusal bir çok şampiyonada süregelen zaferler Micron sistemlerinin yarışlarda ne kadar başarılı olduğunun göstergesidir. Kapsamlı araştırma ve geliştirme çalışmaları ve her sistemin defalarca dinamometrede test edilmesi yarışta karşılaşılacak ağır şartlarda sistemlerin yüksek güç ve tork sağlamasını garanti eder.

    Çok önemli ağırlık avantajı sağlamak için paslanmaz çelik veya titaniumdan, susturucu olarak da parlak alaşımlı veya carbon kullanılarak üretilirler. Tüm MICRON sistemleri FIM ses sınırlarının içindedir.

    National Cycle :

    National Cycle Dünyadaki prestijli motosiklet üreticilerinin birçoğunun orjinal camlarını üretmekle birlikte aynı zamanda aksesuar cam azarının en kaliteli cam ve aksesuarları üreticisidir. National Cycle cam teknolojisi NASA'nın Uzay paketleri ve seçenekleri ile tüm chopper ve cruiser model motosikletlere hizmet sunabilmekteyiz.

    Highway Hawk :

    Highway Hawk tüm japon custom chopper motosikletler için dünyanın en geniş aksesuar seçeneklerini sunmaktadır. Motosikletiniz kendinize özgü yapmak istediğinizde tüm aksesuar çeşitleri Highway Hawk'da. Yer darlığından buraya sığdıramadığımız ürünlerin tümü hakkında bilgi ve fiyat almak için Highway Hawk kataloğunun tümünü incelemek çin en yakın DEMAKS MOTOR bayii veya showroom'una uğrayınız.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/motor-hastalari/34809-motosiklet-aksesuarlari.html#post72646

    Alpinestars :

    Motokros ve Cadde motosikletleri giyimi pazarında senelerdir hem ileri teknolojileri, hem performans hem de stil bakımından yıllardır en sansasyonel ürünleri sunan isimdir. Doohan, Criville, Biaggi, Checa ve Haga gibi GP starları ve Mc Grath, Carmichael, Tortelli, Lusk gibi motocross starlarının tercih sebebi olması yalnızca sponsorluk değil aynı zamanda Alpinestars'ın konusundaki en teknik malzemeleri kullanarak konfor ve güvenliği aynı oranda sağlamasıdır.

    AGV Kaskları :

    Çok geniş ürün yelpazelesi sayesinde her kullanım ve her bütçeye gçre seçenekler sunmaktadır. AGV 1947 yılından beri kask üretmekte olan bir firma olarak kask teknolojisinde birçok ilke imza atmıştır. Bu üretim teknolojisi ve senelerdir motosiklet yarışlarında en üst seviye pilotlar ile kazanılmış tecrübe AGV'nin her zaman piyasanın en iyi kasklarını üretmesini sağlamıştır.

    Troy Lee Designs :

    Ekibi yarışçı ruhunuzu dışa vuran ve dizayn ile birlikte işlevselliği de unutmayan eşsiz ürünler yaratmaktadır. Gerek giyim olarak, gerek aracınızı güzelleştirecek ve özgünleştirecek yapıştırmalar olarak çok zengin bir seçeneğe sahip olan Troy Lee Designs size renk katacaktır.

    Spyke :

    GP ve Superbike yarışlarından caddelere taşınan çarpıcı dizaynlar ile yola çıkan firma son senelerde Enduro ve Touring klasmanı için de giyim üretmeye başladı. En kaliteli malzemeleri bir moda terzisi ustalığı ile kullanan Spyke motosiklet giysisinde takip edilen firma haline geldi.

  2. #2
    Bölüm Sorumlusu RüZGaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15 Eylül 2006
    Yer
    Konya
    Yaş
    28
    Mesajlar
    1,185
    Tecrübe Puanı
    41

    Standart --->: Motosiklet Aksesuarları

    sana tşkk ettim eline sağlık sende bana et

Benzer Konular

  1. Çoklu Motosiklet
    By Mustafa Uyar in forum İlginç Resimler
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 20.Nisan.2013, 23:00
  2. Motosiklet Dünyasından RESIMLER...
    By Gezgin in forum Motor hastaları
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 13.Haziran.2008, 13:33
  3. Dev motosiklet...
    By Gezgin in forum Motor hastaları
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 13.Ocak.2008, 15:45
  4. Motosiklet tutkunlarına müjde...-
    By Mustafa Uyar in forum Motor hastaları
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 09.Temmuz.2007, 17:47
  5. 260 Beygirlik motosiklet..........
    By Gezgin in forum Motor hastaları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 13.Mayıs.2007, 19:50

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.