HOKKABAZ :)))

Ses getiren denemeleriyle un kazanan Amerikali sihirbaz David Blaine, New York caddeleri uzerinde bir denge carkinin icinde donup duracagi yeni gosterisine basladi.



New York'un "Dunyanin Kavsagi" olarak unlenen Times meydaninda 15 metre yuksekteki sovunda, uc gun boyunca uzerine degisIk yonlerden dakikada 8 kez gelen 3 celik cemberden kacmaya calisacak. Cilgin sihirbaz, daha sonra persembe gunu kendisine takilacak kelepcelerden 16 saat icinde kurtulmaya calisacak.

Blaine, dun basladigi numarasi icin denge cemberinin icine girmeden once, "Bu simdiye dek yaptigim en zor sey" derken, en buyuk endisesinin gunler boyunca yiyip icmemenin yani sira dondurucu soguk ve bas donmesi oldugunu soyledi.

New Yorklu illuzyonist Salvation Army adli hayir kurumu icin yaptigi muthis gosterinin ardindan, bu kurulusun sectigi 100 yoksul cocukla alisveris yapmaya cikacak.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/konusuz-konular/9671-olume-meydan-okuyan-sihirbaz-blainein-yeni-sovu-hokkabaz.html#post14749

Cilgin sihirbaz Blaine, daha once 30 metre uzunlugunda bir diregin ustunde denge kurma, buz kalibinin icinde 61 saat kalma ve Londra'nin Thames nehri uzerinde bir kutunun icinde 44 gun yalnizca su icerek kalma gibi gosteriler yapmisti.