Camın efendisi Paşabahçe'nin yeni markası f&d'den 95 yeni ürün...



Paşabahçe, yeni markası f&d’nin ürün gamını 29 Ağustos - 01 Eylül 2007'de İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi’nde Zücaciye Fuarı’nda sergileyecek.
İSTANBUL- Şişecam, Cam Ev Eşyası, Cam Ambalaj, Düzcam ve Kimyasallar grubuyla camın tüm alanlarında ihtisaslaşarak, Avrupa’nın ve dünyanın en seçkin üreticileri arasında yer alan Paşabahçe, yeni markası f&d’nin ürün gamını Zücaciye Fuarı’nda sergileyecek. f&d klasik ve geleneksel çizgilerde iddialı formların yanı sıra; modern, sade hatlara sahip güncel tasarımıyla dikkat çekiyor.



Dünyadaki yerini güçlendirmek amacıyla yurt dışındaki pazarlama-satış örgütlenmesini sürdüren ve Avrupa’da lojistik ambarlarını oluşturan Paşabahçe, 13 bine yakın farklı ürünüyle sektördeki yeniliklerini artırıyor. Paşabahçe’nin yeni markası f&d, İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde sergilenerek beğeniye sunulacak. Modern yaşama uyacak şekilde kullanışlı, kristal ve ulaşılabilir fiyat seviyelerinde olan f&d ürünleri; her içeceğe özgü, içme deneyimini beş duyuda mükemmelleştiren bardak ve kadehlerde zengin bir koleksiyon sunuyor. Damak tadına hitap eden yeni markanın adı altında şaraptan şerbete, viskiden kokteyle, şampanyadan martiniye ilk etapta 95 yeni ürün bulunuyor. Yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucunda yaratılan f&d markalı ürünler kristal cam olup bulaşık makinesinde 2 bin yıkamaya dayanıklı olarak üretildi. Paşabahçe, Avrupa EN 12875 Standartları’nda bu iddiayı sergileyen iki firmadan biri konumunda.


8 ANA GRUPTA YENİ SERİ
Bordo ve Burgonya şarapları ayrıştırılarak kırmızı ve beyaz şaraplar, roze şaraplar, şampanyalar, aperatif ve dijestif içkilerin her türüne, özel rakı bardaklarından bira bardaklarına kadar sekiz ana grupta yeni seriler oluşturan Paşabahçe’nin yeni markası f&d, tam şeffaflık ve berraklık özelliği ile şarap renk yelpazesinin en iyi şekilde algılanmasını sağlıyor.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/konusuz-konular/28167-camin-efendisi-pasabahcenin-yeni-markasi-f-dden-95-yeni-urun.html#post54587

ZÜCACİYE FUARI
29 Ağustos - 01 Eylül 2007 tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Zücaciye Fuarı’nda pek çok ünlü marka yer alacak. 450 milyon dolarlık ticari hacim hedeflenen Zücaciye Fuarı’nda yeni ürünler CNR Holding kuruluşu Sine Fuarcılık organizasyonuyla ilk kez görücüye çıkacak.
Fuarın katılımcı ürün profili; cam ev ve mutfak ürünleri, çelik mutfak ürünleri, alüminyum mutfak ürünleri, sofra takımları ve aksesuarları, plastik ve melamin ürünler, porselen ürünler, seramik ürünler, elektrikli ev ve mutfak gereçleri, yapışmaz kaplama mutfak ürünleri, gümüş kaplama ev ve mutfak aksesuarları, dekoratif ve hediyelik eşyalardan oluşuyor.Ulusal ve uluslararası toptancılar, distribütörler, perakende zincir mağazaları, perakende satış noktaları, çeyiz mağazaları, zincir mağazalar, spot mağaza zincirleri, oteller, catering & organizasyon şirketleri fuarın ziyaretçi profili arasında yar almaktadır.

var tmp; tmp = document.getElementById("news_content").getElement sByTagName("a"); for(i=0; i