Unlulerin de batil inanclari var. Kimi hayaletlere inanip satin aldigi villaya girmiyor, kimisi ise ayin 13'unde basina kotu bir sey geleceginden korkup hicbir sey yapmiyor.

13. cuma korkusu
Justin Timberlake, bircok batil inanca sahip. Ornegin, ayin 13'u cumaya denk gelirse o gun hicbir is yapmiyor. Yapmaya kalkisirsa basina mutlaka kotu bir sey gelecegine inaniyor. Genc sarkici, kara kedinin onunden ve merdiven altindan gecmenin de kotu sans getirecegine inaniyor.

Britney 10 yasinda unlu olacagini ogrendi
Britney Spears ilginc oykusunu su sozlerle anlatiyor: "10 yasindaydim. Bir gun annemle New Orleans'ta yolda yuruyorduk. Kadinin biri karsimiza dikildi, gozlerini benden ayirmadan anneme 'Bu kiz cok unlu olacak. Onun sayesinde adinizi duymayan kalmayacak' dedi. O gun annem de ben de bu sozleri onemsemedik" . Seksi sarkici, simdi o esrarengiz kadinin sozlerinin kulaklarinda cinladigini belirtiyor. Bu olayin hayatina yon verdigine inanan unlu sarkici, onemli kararlar almadan once medyumlara danisiyor.

Hayaletli villa kabusu
Beckham cifti, uc yil once, Guney Fransa'da muhtesem bir villa satin almisti. Fakat unlu cift, uc yildan bu yana villada bir gece bile gecirmedi. Bunun nedeni, cinayete kurban giden villanin eski sahibinin hayaletinin hálá villada oldugu iddialari.

Yatak odasini degistirdi
Matt Dillon, yatak odasinin duzeninin degismesi gerektigini aksi halde seytan ruhlu bir cocugun babasi olacagini soyleyen medyumun dediklerine harfiyen uymus. Aktor ayrica, Uzakdogu felsefesiyle yakindan ilgileniyor.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/konusuz-konular/2579-batil-inancli-unluler.html#post3231

Ruhlarla konusuyor
Winona Ryder, daha once defalarca dunyaya geldigini iddia ediyor. Yildiz ayrica genc yasta olen bir akrabasinin kendisini yonlendirdigi kanisinda. Genc yasta olen kadin akraba, Winona Ryder'in yasindaymis ve de cok basarili bir kemanciymis. Ryder, genc kadinin ruhunun kendisini yalniz birakmadigini belirtiyor.