Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    soleil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    konya
    Mesajlar
    4,856
    Tecrübe Puanı
    110

    Sakiz cigneyerek zayiflayin :)

    Cagin sorunu olarak adlandirilan fazla kilolardan, tokluk hissi veren sakiz sayesinde kurtulabilmek mumkun...




    Cagin sorunu olarak adlandirilan fazla kilolardan, bitkisel urunler kullanilarak elde edilen ve tokluk hissi veren sakiz sayesinde kurtulabilmenin mumkun oldugu one suruldu.

    Ozellikle yaz aylarinin yaklasmasiyla kisilerin fazla kilolardan kaynaklanan "goruntu cirkinligi"nden kurtulma kaygisiyla hareket etmesinin, piyasaya bunu ortadan kaldirdigi iddia edilen yeni urunlerin sunulmasina ve ragbet gormesine yol aciyor.

    Sakizin yani sira "spirulina yosunu"ndan elde edilen kapsullerin de vucuttaki yerlesIk fazla yaglarin daha hizli enerjiye donusmesine, yiyeceklerle alinan yaglarin depolanmadan atilmasina ve tokluk hissi vererek bir ayda yaklasIk 5 kilo verilmesini sagladigi savunuldu.

    Sirketin Yonetim Kurulu uyesi Ali Sayin, yaptigi aciklamada, tamamen yerli sermaye ile uretilen sakiz ve "Naxilite" adiyla kapsulu, 2 ay once piyasaya surduklerini ve tamamen bitkisel ozellikte oldugu, yan etkisinin bulunmadigini iddia etti.

    Fazla kilolarin en onemli saglik sorunu oldugunu ve cok sayida insanin bu konudan sIkayetci oldugunu belirten Sayin, "Bu amacla yaptigimiz calismalar sonucunda, geleneksel olarak Anadolu'da kullanilan bu sakizi seri uretimle, kilo sorunu olanlarin hizmetine sunmayi uygun gorduk" dedi.

    Urunlerin iceriginde biberiye, isirgan ve corek otu, ardic, keten, bugday, rezene, kekik ve kiraz sapi karisimlarinin bulundugunu ve dogal yollarla elde edildigini vurgulayan Sayin, soyle konustu:

    "Tamamiyla bitkisel olan bu sakizla gida destegi olan ve spirulina yosunundan uretilmis kapsulleri fazla kilolardan sIkayetci olanlarin hizmetine sunduk. Urunu,fazla kilosu olanlarda kilo dusurucu, ideal kilolularda mevcut halin korunmasi icin bitkisel destek olarak oneriyoruz.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/konusuz-konular/17284-sakiz-cigneyerek-zayiflayin.html#post33007

    Tablet seklindeki yosunlar yemeklerden 30 dakika once 2'ser adet alinirken, sakiz ise gunde 3 defa, yemeklerden yarim saat once 10-15 dakika arasi cigneniyor. Sakizin icerigindeki maddeler cignenme surecinde vucut tarafindan kolayca emilimi saglanarak kisa surede etkisini gostermeye basliyor. Urunler tokluk hissi vererek, asiri istahli olma durumunu onluyor, metabolizmanin da hizli calismasini saglayarak depolanmis yaglarin enerjiye donusmesini hizlandiriyor. "

    AYDA 4-5 KILO

    Urunun hic bir yan etkisi bulunmadigini savunan Sayin, bunyelerdeki farkliliklar dolayisiyla etkisinin boyutunun kullanim surecinde gozlenebildigini soyledi.

    Bunyenin uyum saglamasi durumunda ayda 4-5 kilo vermenin mumkun oldugunu vurgulayan Sayin, "Naxilite formulu, vucuttaki depo yaglarin kullanimi hizlandirarak enerjiye donusmesine ve yemeklerden sonra vucudun depoladigi yag oranini minimum seviyede tutmaya destek olur. Boylece saglikli ve dengeli kilo vermenize yardimci olur. Basta obezite olmak uzere fazla kilolarindan kurtulmak isteyenler, sakiz cigneyerek veya tamamen dogal kapsullerle bunu saglayabilirler" diye konustu.

    Urunlerin su an icin sadece eczanelerde satisa sunuldugunu vurgulayan Sayin, "Yakin zamanda ihracata baslamayi hedefliyoruz. "

    Eczanelerde, 90 kapsulluk tabletlerin 25 YTL'den satisinin yapildigi bildirildi.

  2. #2
    ReformTürk Yöneticisi Mustafa Uyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    Ilgın, Konya
    Mesajlar
    13,663
    Tecrübe Puanı
    100

    Standart --->: Sakiz cigneyerek zayiflayin :)

    eline sağlık

  3. #3

    Üyelik tarihi
    13 Şubat 2007
    Yer
    konya
    Yaş
    32
    Mesajlar
    94
    Tecrübe Puanı
    18

    Standart --->: Sakiz cigneyerek zayiflayin :)

    ben sakızların açlık hissi verdiğini sanıyordum demekki teknoloji baya ilerlemiş zayıflamak istiyenler için de ii olmuş...paylaşım için sağol...


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.