Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1

    Üyelik tarihi
    26 Ekim 2006
    Yer
    Çanakkale
    Mesajlar
    181
    Tecrübe Puanı
    20

    Sinemanın en yakışan çiftleri


    Internet sitesi ''msn'', 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla ''beyazperdenin en yakışan çiftlerini'' derledi. Site tarafından ''en çekici çiftler'' olarak nitelendirilen bu ikililerden bazıları şöyle:

    Clark Gable ve Vivien Leigh (Rüzgar Gibi Geçti)

    1939 yapımı ünlü filmde Scarlett O'Hara ile Rhett Butler, Amerika'daki kuzey-güney savaşı sırasında yaşanan bir aşkın kahramanlarıydı. Tanıştıklarından itibaren inişli çıkışlı bir aşk yaşayan ve ''aşk'' ile ''nefreti'' birbirine karıştıran ikili, fırtınalı ilişkileriyle listeye girmeye hak kazandı.

    Humphrey Bogart ve Ingrid Bergman (Casablanca)

    İkinci Dünya Savaşı sırasında Kazablanka'nın en tanınmış barını işleten Rick Blane (Humphrey Bogart) ile yıllar sonra rastlaştığı eski aşkı Ilsa Lund'un (Ingrid Bergman) fırtınalı aşkını anlatan ''Casablanca'', sinemanın efsane romantik filmlerindendi.

    Glenn Ford ve Rita Hayworth (Gilda)

    Türkiye'de ''Şeytanın Kızı Gilda'' ismiyle gösterilen 1946 yapımı filmde buluşan Ford ile Hayworth, yine fırtınalı bir ilişkinin kahramanlarıydı. Güzel Gilda'ya umutsuzca aşık olan Johnny Farrell adlı kumarbaz, ''Ondan çok nefret ettim. Ama onu aklımdan bir türlü çıkaramadım'' diyordu.

    Patrick Swayze ve Demi Moore (Hayalet)

    Molly (Demi Moore) ve Sam'in (Patrick Swayze) bir geceyarısı kötü bir katilin kurşunlarıyla yarım kalan aşk öyküsü, Sam'in kendi katilini bulmak ve sevdiğini korumak için geri dönmesiyle kaldığı yerden sürdü. 1990 yapımı film, ikilinin iletişimini sağlayan Whoopi Goldberg'in canlandırdığı komik medyumla da renklenmişti.

    ATEŞ İLE BARUT George Clooney ve Jennifer Lopez (Aşk ve Para):

    Steven Soderbergh'in yönettiği 1998 yapımı eğlenceli Elmore Leonard uyarlamasında, banka soyguncusu Jack Foley (George Clooney) ile onu yakalamakla görevli federal ajan Karen Sisco'nun aşkı anlatılıyordu. Hırsız ve polis aşkını anlatan bu sürükleyici yapım, ikilinin başarılı oyunu ve uyumu sayesinde unutulmaz filmler arasına girdi.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/konusuz-konular/13036-sinemanin-en-yakisan-ciftleri.html#post22402

    Brad Pitt ve Angelina Jolie (Bay ve Bayan Smith)

    John (Brad Pitt) ve Jane Smith (Angelina Jolie), iki ajan olmalarına rağmen bu durumlarını birbirine söylemeyen bir çiftti. Bağlı oldukları teşkilatlar tarafından birbirini öldürmek üzere kiralanan ikili, birbirini alt etmek için uğraştı, ama sonunda aşka yenik düşerek düşmanlarına karşı güçlerini birleştirdi.

    Bu filmde ilk kez kamera karşısına birlikte geçen Jolie ile Pitt de aynı filmdeki gibi aşık oldu. Pitt, eşi Jennifer Aniston'dan ayrıldı ve şimdi çocukları Shiloh Nouvel'i büyütüyorlar.

    MODERN KÜLKEDİSİ MASALI Richard Gere ve Julia Roberts (Özel Bir Kadın):

    1990'lı yılların ünlü filmi ''Pretty Woman'', Türkiye'de ''Özel Bir Kadın'' ismiyle gösterime girdi. Filmde, milyoner Edward Lewis ile birkaç gece için anlaştığı, ancak aşık olduğu hayat kadını Vivian Ward'un aşkı işleniyordu. Modern ''Külkedisi'' hikayesi, o dönemde çok tutmuştu, ancak sinema dünyasının en alışılmadık aşk öykülerinden biriydi.

  2. #2
    yoLcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05 Aralık 2006
    Yer
    bartın
    Yaş
    50
    Mesajlar
    1,756
    Tecrübe Puanı
    67

    Standart --->: Sinemanın en yakışan çiftleri

    kadir inanır- türkan şoray

  3. #3
    ramsey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11 Kasım 2006
    Yer
    çanakkale
    Mesajlar
    247
    Tecrübe Puanı
    25

    Standart --->: Sinemanın en yakışan çiftleri

    alakadarmıyız

Benzer Konular

  1. modifiyeye, yakışan otolar
    By Mustafa Uyar in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 25.Şubat.2007, 22:06

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.