Sonbahar ve kış aylarında yaz ışıltınızı sürdürmek için...


Yaz bitti, güneş lekelerine dikkat. Haftada 1 kez uygulayacağınız yumuşak soyucu kremler yardımı ile cildinizin en üst tabakasında birikmiş olan ölü hücrelerden kurtulur, cildiniz hem nefes alır hem de yumuşacık ipeksi bir görünüme sahip olabilir.

Güneş ve güneş banyoları cildimizi kurutur. Bronzluğunuzun devamı için cildinizi mutlaka nemlendirici ile nemlendirin. Sert banyo sabunlarından sakının duş ve banyo da duş jellerini tercih edin sonrasında ise yumuşak hamlelerle kurulanın sakın havlunuzu cildinize sert hamlelerle sürtmeyiniz.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/kadinlar-kulubu/65062-sonbahar-ve-kis-aylarinda-yaz-isiltinizi-surdurmek.html#post129166

Tatil dönüşü bronzluğunuzun devam etmesi için küçük bir hileye başvurabilirsiniz. 2–3 günde bir nemlendiricine katacağınız bronzlaştırıcı krem yardımı ile kalıcı bronzluk sağlayabilirsiniz.

Makyajınıza dikkat; Pastel tonlarında yapacağınız hafif makyaj, allığınızla yanak, alın ve çene altına uygulanacak bronz efektler bronzluğunuzun kalıcı olmasını sağlar.

Kurumuş saçlar; Yaz ayları saçlarınızı yorar ve ışıltısını kaybettirir. Havuz tutkunlarının saçları tam anlamı ile kurur ve kırılgan hale gelir. Öyle ise ne duruyorsunuz! Devreye saç kremlerini sokun ve saçlarınıza eski doğal ve ışıltılı halini yeniden kazandırın.

Yiyeceklere dikkat; Tabağınıza alacağınız yiyecekler bronzluğunuzun ve ışıltınızın devamı için önemli. Özellikle A,E,C vitaminlerinden zengin besleme önemli. Güneşin zararlı etkilerinden korunmak için taze sebze ve meyve tüketiniz sigara içmeyiniz! Karoten bronzluğun kalıcı olasını sağlar. Havuç, domates ve kayısı sizin yiyecekleriniz. Vitamin ve mineralden zengin mevsim sebze ve meyveleri cildinizin doğal nemi için gerekli bu yüzden bolca tüketiniz.