Spor ayakkabı konusunda trend belirleyen M.P. bu sezon gelinlere özel yaptığı çalışmayla dikkat çekiyor. Rahatına düşkün gelin adaayları için özel olarak tasarlandı.


M.P. gelinlere özel hazırladığı koleksiyonla, düğün hazırlıkları, evlilik listesi, gelinlik telaşı derken yorucu ve yoğun günler yaşayan gelin adaylarının, düğün gecelerinde daha az yorulup daha çok eğlenmelerini amaçladı. M.P. düğününde giriş seremonisinden sonra topuklu ayakkabılarına spor ayakkabıları tercih eden gelinler için beyaz rengin hakim olduğu estetik ve rahatlığın ön planda tutulduğu yeni koleksiyonuile göz dolduruyor. M.P. koleksiyonunda; sezonun trend renkleri beyaz’a eşlik ediyor.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/kadinlar-kulubu/50439-en-rahat-gelin-ayakkabisi.html#post102777
Lame işlemeler, taşlarla oluşturulan motifler, ekru zeminli kazıma işlemeler farklı zevklere hitap ediyor. Topuklu ayakkabının zarafetini aratmayacak şekilde tasarlanan ayakkabılar, gelin adaylarının büyülü görüntüsünü tamamlıyor. Yorucu geçen bir düğün gününü, eğlenceli ve unutulmaz bir anıya dönüştürmek isteyen gelin adayları bu yıl alışveriş listelerine 2. düğün ayakkabılarını da ekleyecekler...