Tüm eşyalarınızı koyabileceğiniz plaj çantanızı aldınız mı? Önerilerimizi okumadan alışverişe çıkmayın!


Tatil öncesi güneş kremi, havlu, su şişesi, dergiler ve ihtiyacınız olan diğer eşyalarınızı hazırladınız. Peki, tüm bunları koyabileceğiniz bir plaj çantası bulmanız mümkün mü? İşte plaj çantası alırken dikkat etmeniz gereken ayrıntılar..



Plaj çantanızı seçerken..

  • Büyük, geniş ve rahat taşınabilir bir çanta bakın. İçinde birçok şey taşımak zorunda kalacaksınız.
  • Çantaların kumaş, ağ, naylon veya plastik karışımlı materyalden yapılıp yapılmadığını inceleyin. Çantanızın güneşe, kuma ve dalgaların yıpratıcı etkisine karşı dayanıklı olması gerekir.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/kadinlar-kulubu/29841-plaj-cantaniz-nasil-olmali.html#post59203
  • Çantanızın içi ana bölümlere ayrılmış olmalı.. Ayrıca, içinde ve dışında da ufak eşyalarınız için gözler olmalı.. Bu bölümler cüzdan, anahtar, takı ve gözlüklerinize uygun olmalı.. Böylece aradığınız kişisel eşyalarınızı daha rahat bulabilirsiniz.
  • Uzun ömürlü olmasına dikkat edin. Çift dikişli, metalin paslanma olasılığına istinaden plastik fermuarlı ve sağlam saplarının olmasına özen gösterin.
  • Satıcıdan plaj çantalarındaki yenilikler hakkında bilgi isteyin. Fermuarı koruyucu dikişler, yiyeceklerinizin taze ve içecekleinizin soğuk kalmasını sağlayan özellikte çantalar olabilir.
  • Yaşam tarzınıza uygun bir madel seçin. a shape that fits your lifestyle. Varil şeklindeki çantaların büyük bölümleri ve sırt çantası gibi taşıyabileceğiniz askıları olabilir.
Aklınızda bulunsun!

İlkbaharın sonunda birçok kozmetik firması güneş kremleri ile birlikte plaj çantasını da ücretsiz verir. Büyük markaların mağazalarını ve hediyelerini kontrol edin.

Büyüyüp küçülen kare biçiminde fermuarlı çantalarla daha çok şey taşıyabilir ve plaj sonrası çantayı küçülterek akşamları da kullanabilirsiniz.