İndirim fırsatını kaçırmamak için hafta sonu alışveriş merkezlerine koşanlar bilirler.. Bu yıl tişörtler çizgi film ve
karikatürleriyle meşhur sevimli çizgilerle süslü..



Bu yılın modası yazın ortasını bulmamıza, indirimler başlamasına rağmen ahenginden ve renkliliğinden birşey kaybetmedi.. İlk indirim rüzgarının etkili olduğu ve alışveriş tutkunlarının istila ettiği büyük mağazalarda, sevimli karakterlerin bulunduğu tişört, etek veya pantolonlar kapış kapış satılıyor..
Çizgi kahraman modası..
Kırmızı, mor ve sarının yoğun talep gördüğü alışveriş dünyasında, çizgi filmlerden, karikatürlerinden tanıdığımız çizgi kahramanlar moda.. Sevimli çizgi kahramanlar genç kızlara içlerindeki çocuğu ortaya koyma, duygu ve düşüncelerini anlatma fırsatı sunuyor. Yarasa kollu, tişörtlerin ön yüzünü kaplayan büyük çizgi kahramanlar dikkat çekmek isteyen, modayı takip eden kızlar için ideal.. Kımızı ile beyaz, siyah ile kırmızı, mor ile sarı gibi farklı kombinasyonlarda ikişer ikişer giyilen askılı bodyler de oldukça moda..

Etekler yine baş döndürüyor..

Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/kadinlar-kulubu/28193-cizgi-kahraman-modasi.html#post54716
Etekler hala döndüğünüzde baş döndürecek modellerde yani kiloşlu.. Desenler, çiçekler veya kurdelalarla süslenen etekler sevimli tişörtlere de uyumlu.. Etekte renkler beyaz, siyah, beyaz üzerine canlı çiçek desenleri moda.. Sadelikten hoşlananlar için de tek renk etekler de var.. Elbiseler inanılmaz.. Geometrik desenli 1970'leri anımsatan çizgiler, o yıllartın kadınlarını ve çizgilerini beğenenler için ideal..

Pullar, boncuklar, danteller ve kurdelalar muhteşem..

Genç kızlar, çocuklarında bayıldıkları kurdela, dantel, ışıltılı pullar ile süslenmiş kıyafetlere bayılıyor.. Çizgi kayramanların sevimli ayrıntıları renkli pul ya da poncuklarla süslenmiş.. Kurdela veya dantel ile hareketlendirilen tişört, etek gibi kıyafetlerin albenisi oldukça fazla..

Keten yine vazgeçilmez..
Pantolonda ise keten yazın da vazgeçilmez.. Siyah ketenler kadar tercih edilen diğer renkler ise beyaz ve bej.. Düz keten pantolonların yanı sıra arka ve yanları ufak ceplerle hareketlendirilmiş spor keten pantolon ve şortları da ünlü alışveriş mağazalarında bulabilirsiniz..

Tatil malzemelerinde fırsat!

Tatile çıkmayan ve hala alışveriş yapamadıkları için üzülenleriniz varsa şanslı olduğunuz için sevinmelisiniz. Yaz erken gelince indirime de erken başlayan mağazalarda mayodan, güneş gözlüğüne, güneş kreminden terliğe kadar herşey % 50'ye varan indirimlerle satılıyor. Diğer indirimi beklemek isteyenlere ufak bir hatırlatma! Beğendiğiniz bir ürünün
size uygun bedenini bulamayabilir ve çok üzülebilirsiniz. Vakit kaybetmeden mutlaka uğrayın!