Yaz sıcaklarında güzelleşmek için farklı öneriler denemeye ne dersiniz?
Gözlerde mavi dalgalar
Son zamanlarda mavi göz makyajını omuzlara dökülen saç modelleri tamamlıyor ve çok seksi bir görünüm yaratıyor. Kaşlara doğru hafifçe tonu açılan göz farları yumuşak bir final oluşturuyor. Güçlü parlak bir göz makyajı için eyeliner yerine toz göz farı nemli fırçayla uygulayın. Böylece farın kolayca ve eşit miktarda dağılmasını sağlayabilirsiniz.

Daha az acı!
Evde ağda yaparken canınızın yanmaması için bir yöntem mi arıyorsunuz? Ağda öncesinde cildinize talk pudra sürerek hazırlık yapmak yerine mısır nişastasından yararlanabilirsiniz. Mısır nişastası cildinizdeki fazla yağı emerek, ağdanın cildinize daha iyi yapışmasını ve böylece daha az acı hissetmenizi sağlayacaktır. Fazla yağın ciltten atılması işinizi çok kolaylaştıracak!

Erkek kokusu!
Seksi, sert görünümlü ve etkileyici bir aksana sahip olan Clive Owen, kadınları uyarıyor adeta hipnotize ediyor. Artık kokusuyla da bizi kendine çekmeyi başarıyor. Yakışıklı oyuncu, Lancome Hypnose Homme parfümün tanıtımında yer alıyor. Parfüm tasarımcısı Ann Gottlieb, karışımı "Zengin, erkeksi ve taşıması kolay" şeklinde betimlemiş. Biz kadınlara da bu kokunun keyfini çıkarmak ve test etmek kalıyor. 50 ml fiyatı: 119 YTL.

Ufak bir mola!
Hillside Cİty Club Sanda Day Spa'larda öğle yemeği arasında veya iş çıkışında kendinize Elemis ürünlerinin rahatlatıcı kokularıyla küçük bir mola hediye edebilirsiniz. 2006 yılında en iyi spa ürünü seçilen Elemis'in 42 adet spa bakımı ve 80 farklı ürün seçeneği bulunuyor. Victoria-David Beckham, Jay Kay, Kate Moss, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston ve Sienna Miller'in tercihi olan Elemis cilt bakımı ve masajları farklı bir yöntemle yapılıyor. Nefes hareketleri ve rahatlatıcı kokularla desteklenen masajın vücudunuzda yarattığı etkiyi çok seveceksiniz.