Çin'li yaşlı kadın sürekli yaşadığı baş ağrılarına dayanamayıp gittiği hastanede 64 yıldır kafa tasında taşıdığı mermiyi farketti.

77 yaşında ki Jin Guangying'in Çin'in Shuyang şehrinin Jiangsu eyaletine bağlı olan Shuyang Kliniğinde girdiği X-Ray cihazi sonucunda kafa tasında mermi olduğu teşhisi konuldu.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/garip-ama-gercek-olaylar/50742-64-yildir-kafa-tasinda-tasidigi-mermiyi-fark-etmedi.html#post103671

Yaşlı kadının oğlu Wang Zhengbang 'Yangste Akşam Postası' gazetesine yaptığı açıklamada yaşadıkları şeyin oldukça ilginç bir deneyim olduğunu anlatırken bunu farkedemedikleri içinde oldukça saşkın olduğunu söyledi.

Jin Guangying, 2. Dünya Savaşında Japonya'nın Çin'e saldırdığını ve babasının ülkesi Çin için Gerillalık yaptığı 1943 senesinde kurşunlandığını söylüyor.

Hatırladığı kadarını anlatan yaşlı kadın, ''O zamanlar 13 yaşındaydım , Xuzhou şehrinde oturuyorduk, annem benden ordu için görev yapan babam ve arkadasları için yemek götürmemi istedi, Japon bir askerle karşılaştım

Çin'li olduğum için onların gözünde 'Lekeli'ydim silahi Üzerime dogrulttu ve tetiğe bastı kurşun kulağıma doğru gelmişti o sıra kendimi kaybettim ve yere düştüm, kendime geldiğimde yatağımın baş ucunda olan annem başıma bitkisel ilaçlar sürüyordu, 3 hafta sonra kendimi iyi hissettim.' diyen yaşlı kadın daha sonradan edindiği bilgiye gore kurşunun önce yanında duran bir adamın kolundan girip daha sonra başına isabet ettigini söylüyor.

Kafatasında olan paslı mermiyi çıkaran Bas Cerrah kurşunun bire bir hastaya isabet etmemesi büyük bir şans zira kursun oldukça güçlü ve ağır isabet eden bir madde ve hastanın 64 yıl boyunca birşey hissetmemesini buna bağlayabiliriz şeklinde konuştu.