Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    ReformTürk Yöneticisi Mustafa Uyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    Ilgın, Konya
    Mesajlar
    13,663
    Tecrübe Puanı
    100

    Deneme Mod , Mod , Super Mod ,Asayiş , Co-Admin ve Administrator GörevLeri!

    Deneme Mod , Mod , Super Mod , Co-Admin , S-Admin , Administrator GörevLeri!




    AçıkLamaLara BaşLamadan Önce :

    Tüm YetkiLiLer Burada GönüLLü ÇaLışan KişiLerdir Hiçbir Ticari Amaç ve Diğer YönLeri GözetmezLer. Sadece PayLaşım ve Yardım için Burada Görev aLmaktadırLar.

    Ve Bu GörevLerinin Gereğini En iyi ŞekiLde Yerine GetirmekLe sorumLudurLar.

    Yetki İstekLerinizi Yapmadan Önce Yeteri Kadar PayLaşım Yapmanız Gerekmektedir Yoksa Yetki İstekLeriniz KaLe BiLe Alınmayacaktır. 2 MesajLa ben Mod oLmak İstiyorum Diyen Adam Zaten Baştan Kaybeder.

    Âyinesi iştir kişinin; lafa bakılmaz.

    Ama Yetki Aldıktan Sonrada Bu yetkinizin Gereğini Yapmazsanız Geri Alındıgındada DarıLmayınız.

    Yukarda YazdıkLarımı okuduktan Sonra Eğer bu işLeri Yapamayacak ArkadaşLar Var ise Baştan Hiç Başvuruda Bile BuLunmasınLar ZamanLarına Yazık oLur.

    --------------------------

    Hepinizin Merak Ettiği RütbeLere GeçeLim :

    Deneme Moderator

    Adındanda anlaşılacagı gibi Mod (yeşil) oLmak için başvuran ve başvurusu değerlendirilip mod olmak için değerlendirilmeye tabi tutulan kişilerdir.

    Peki YetkiLeri neLerdir. Herhangi Bir Bölüme ismi Yazılmadıktan sonra hiçbir yetkileri yoktur. Sadece Nickinin Altında Yazan Deneme Mod yazısını Kontrol panellerinden değiştirme yetkisine sahiptirLer.

    Tek GörevLeri : isminin YazıLamasını İstediği Bölüme payLaşım Yapmaktır. Konu EkLemek , SoruLara Cevap Vermek , UserLara Gerektiği şekiLde Davranmak.

    Deneme ModeratorLer Dikkatlice Takip edilip Yaptığı payLaşımlara Konu sayılarına , konularının Yaralı olup olmadıklarına vs... diğer kriterlere bakılarak değerLendirilirLer ve Moderatorlugu hakederLerse gerekli yetki Verilir.

    Moderator

    Anlaşıldıgı Gibi Deneme Moderatorlüğunde Süresince gerekli paylaşımları yapmış , Konuları ve diğer özeLLikleriyLe Moderatorluge atanan Kişilerdir.

    YetkiLeri : Adının yazıldıgı bölümde Konu Taşıma , Konu Silme , Konuları EditLeyebilme , MesajLarı EditLeyip Silebilme , Yapışkan Konu yapabiLme , Konu KilitLeyebilme , Bozuk Link gereksiz KonuLarı Çöpe Taşıma Gibi Yetkilere SahiptirLer.

    Bu kişiLer Gene Paylaşımları ve online süreleri Göz Önünde Tutularak Birer Super Moderator AdayLarıdırLar.

    Super Moderator

    Super Moderator ; Moderatorlukte Gayet iyi izLenimler vermiş , online süresi bakımından Yeterinden FazLa , SiteLe ilgilenen , Konu sayısı ve paylaşımları bakımından uygun görülen ve Terfi eden Kişilerdir.

    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/duyurular/2253-deneme-mod-mod-super-mod-asayis-co-admin-ve-administrator-gorevleri.html#post2781
    Tüm bölümLerde Yetkisi Olup Sadece isiminin Yazılı olduğu bölüm Değil sitedeki Her bölümde Moderatorlerin yaptıkları her işlevi uygulayabilmektedirLer (Konu Taşıma , Konu Silme , Konuları EditLeyebilme , MesajLarı EditLeyip Silebilme , Konu sabitleyebilme, Konu KilitLeyebilme Gibi).
    KilitLi konulara Mesaj YazabilrLer. Gerektiginde BölümLere Duyuru Ekleme YetkiLerinede SahiptirLer. ***Üyelerle ilgili bilgi düzenleme işlemlerini kesinlikle ADMİN' lerin bilgisi olmadan yapamazlar.

    Ayrıca Her Super Moderator Bir Co-Admin Adayıdır. Tabiki OnLine Süresi , iLgiLiLiği ve PaylaşımLarı Göz önünde Bulundurularak.

    Asayiş

    Asayiş , Diğer Yetkiler içinde konuştuğum gibi Super moderatorluk'te uygun görülüp bir üst yetkiye yani Asayiş'lik yetkisine Terfi eden kişilerdir.

    Asayişlerin YetkiLeri Super Moderatorler'den pekte farklı değildir. Sadece Bu yetkide olanLar Deneme Moderator ve moderator arkadaşLarıda Banlama Yetkisine SahipLerdir. (Huzursuzluk çıkartan , Reklam Yapan , Küfür Eden , VirusLü Dosya upload eden ,özel mesajla rahatsızlık veren müstehcen yayınları gördüğünde silen ve uyaran vb...) SiteyLe ilgili tüm işlevLeri ve görevLere SahiptirLer.

    Co-Admin

    Co-admin , Diğer Yetkiler içinde konuştuğum gibi Asayişlik'te uygun görülüp bir üst yetkiye yani Co-admin'lik yetkisine Terfi eden kişilerdir.***Co-admin olacak yöneticilerin mutlaka vbulletin konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olması gerekir.

    Co-adminLerin YetkiLeri Asayiş ve Super Moderatorler'den pekte farklı değildir. Sadece Bu yetkide olanLar Deneme Moderator ve moderator arkadaşLarıda Banlama Yetkisine SahipLerdir. (Huzursuzluk çıkartan , Reklam Yapan , Küfür Eden , VirusLü Dosya upload eden vb...) SiteyLe ilgili tüm işlevLeri ve görevLere SahiptirLer.


    Administrator

    FazLa Anlatmaya gerek yok herhalde ama açıklamaya çalışayım.

    Administrator ; Yetki oLarak Sitede FuLL Yetkiye Sahip KişiLerdir. Forum için Gerekli Deneme Moderator , Moderator , Super Moderator , Asayiş , Co-Admin , Gibi RütbeLeri BelirLeyebilir ve VerebilirLer. HuzursuzLuk Çıkartan Her kişiyi Co-admin , Super Moderator ve diğer rütbeler dahil her üyeyi banlama yetkisine sahiptirler.

    SiteyLe ilgili DüzenLemeLeri , Gerekli bölümLerin açılmasını , Gerekmeyen BöLümLerin Kaldırılması , Forumu Gerektiğinde kullanıma Kapatabilme , Üye İsimLerini Değiştirebilme ve anlayacagınız kadarıyLa Forumla ilgili herşeyi Yapabilme yetkilerine sahip kişiLerdir.

    Ayrıca Herkesinde Merak Ettiği gibi İstediği Kadar Rep Verebilme Yetkisinede sahiptirLer. Tabi istedikLeri kadarda -rep.
    Konu Beyza tarafından (28.Nisan.2007 Saat 18:28 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. deneme nedir deneme özellikleri deneme örnekleri
    By Mustafa Uyar in forum Türkçe Dersi
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 05.Nisan.2009, 02:43
  2. Next 2000 Super HDTV 04-01-08 Yazılımı
    By DijiMax in forum Uydu Alıcıları Recever
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 27.Ekim.2008, 21:16
  3. Bu Avatarlar super
    By Always in forum Avatarlar
    Cevaplar: 9
    Son Mesaj: 19.Ekim.2008, 16:40
  4. VW Concept T - Super Car!
    By vergun in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 03.Ocak.2007, 14:11
  5. Admin Olmak Zor İş
    By Mustafa Uyar in forum Komik Yazılar
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 15.Eylül.2006, 15:22

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.