Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1

    Üyelik tarihi
    12 Nisan 2017
    Yaş
    39
    Mesajlar
    9
    Tecrübe Puanı
    7

    Standart 2017 balık burcu özellikleri

    Güneş Tutulmaları genel olarak güzel gelişmeler ve hoş sürprizler ile ilişkilendirilse de zaman zaman kontrol edilemeyen kopuşlara da yol açabilirler. Bu süreçte ayaklarımız yere basmayabilir ve fazlasıyla hayalperest davranabiliriz. Bu nedenle ani kararlar vermeden önce mümkün olduğunca gerçekçi değerlendirmeler yaptığımızdan emin olmak yerinde olur.


    Güneş Tutulması, bir domino taşı etkisi yaratabilir ve birçok sürpriz gelişmenin birbiri ardına gerçekleşmesine tanık olabiliriz. Evren bizim yerimize harekete geçmiş gibi hissedebiliriz. Beklenmedik olaylar, bizi bir şekilde yeni başlangıçlar yapmaya zorlayabilir. Bu süreç biraz sancılı geçebilir ama sonrasında her şeyin yoluna girdiğini ve işlerin istediğimiz şekilde sonuçlandığını görebiliriz.


    Sevgili Yengeç; hassasiyetinin artacağı bir döneme giriyorsun. Çevrendeki insanlara karşı daha duyarlı olabilir, onlarla empati kurabilirsin. Yurt dışı ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsin. Sosyal medya, yayıncılık ya da eğitim gibi konularda yeni bir başlangıç yapman söz konusu. Mesela internet üzerinde bir blog yayınlamaya başlayabilirsin.


    Tutulma, en çok ve Başak burçlarını sonrasında ise Yay ve İkizler burçlarını etkiliyor. Tutulmanın ardından kadersel diyebileceğimiz olaylar yaşayabiliriz. Bu olaylar, hayatlarımızda bir dönüm noktası olabilir ve bizi beklenmedik kararlar almaya sevk edebilir. Tutulmanın olumlu taraflarından biri hem sağlık sorunlarımıza hem de içsel olarak bizi yaralamış olan konulara şifa bulmamıza yardım edecek olması.


    Sevgili Koç; bu tutulma, kadersel sayılabilecek gelişmelerin habercisi olabilir. Olayların kontrolün dışında geliştiğini hissedebilirsin. Ayrıca hayallerini gerçekleştirmek için adım atacağın bir döneme giriyorsun. Fiziksel ve ruhsal sorunların varsa bu konularda şifa bulabilir, iyileşme yaşayabilirsin. Yardıma ihtiyacı olan insanlar için çalışmalar yapabilirsin.


    Sevgili Boğa; Güneş Tutulması, özellikle sosyal çevrenle ilgili değişikliklere neden olabilir. Arkadaş çevrenden kaynaklanan hayal kırıklıkları yaşama riskin var. Kadersel gelişmeler seni destekleyecek insanlarla tanışmana ya da bir gruba katılmana yardım edebilir. Bebek bekleyen Boğa’ların bu süreçte erken doğum riskine karşı dikkatli olması yerinde olur.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/70017-2017-balik-burcu-ozellikleri.html#post134551


    Sevgili Akrep; tutulma özellikle aşk hayatın, hobilerin ve çocuklarla ilgili konularda etkili olacak. Beklemediğin bir anda bir ilişkiyi sonlandırıp yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Sürpriz bir gelir elde edebilirsin. Yeni bir hobi ile ilgilenmeye başlaman mümkün. Eğer çocukların varsa onların hayatında önemli gelişmeler olabilir.


    Sevgili Başak; bu dönemde hayatının kontrolü sende değilmiş gibi hissedebilirsin. Olaylar beklemediğin, öngöremediğin bir şekilde gelişebilir ve bunların sonucunda yeni ilişkiler, ortaklıklar ya da iş birlikleri kurabilirsin. Eşinin ya da eşinin ailesinin hayatındaki değişiklikler seni de etkileyebilir. Olup bitene müdahale etmek yerine akışta kalmayı seçebilirsin.


    Sevgili İkizler; tutulma özellikle kariyer hayatını etkileyecek. Kariyerinle ilgili bir değişiklik yapabilirsin. Mevcut işinden ayrılabilir ve yeni bir işe başlayabilirsin. Yeni bir eve taşınma ihtimalin ortaya çıkabilir. Çalışmıyorsan bile sosyal statünde bir değişiklik yaratacak gelişmelere açık olmalısın.


    Sevgili Aslan; başkalarının aracılığıyla elde ettiğin gelirler varsa bu gelirlerle ilgili değişiklikler olabilir. Örneğin eşinin kazançlarında artış olabilir ya da tazminat, vergi iadesi, miras gibi bir yolla bir gelir elde edebilirsin. Duygusal olarak iniş çıkışlı bir süreç seni bekliyor, karar almakta zorlanabilirsin. Seni rahatsız eden, bunaltan bir konuda, olayları akışına bırakabilirsin.


    Sevgili Terazi; tutulmayla birlikte iş hayatında bazı değişiklikler olabilir. Bir süre için çalışma hayatına ara vermek isteyebilirsin. Yaptığın iş ya da çalıştığın ortam değişebilir. Eğer sağlık sorunların varsa bu dönemde bu sorunlara çözüm bulabilir ve iyileşebilirsin. Ancak ayaklarla ilgili rahatsızlıklar konusunda dikkatli olmalısın.
    Konu Mustafa Uyar tarafından (27.Nisan.2017 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir.

Benzer Konular

  1. değerlendirme merkezi 2017
    By astrolog1 in forum Konusuz Konular
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 24.Temmuz.2017, 13:24
  2. 2017 eşarp bağlama teknikleri
    By Şeker Kız in forum Bayanlara Özel
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 20.Haziran.2017, 13:51
  3. başak burcu özellikleri
    By astrolog1 in forum Burçlar ve Astroloji
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 12.Nisan.2017, 10:00
  4. balık burcu haziran
    By soleil in forum Burçlar ve Astroloji
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10.Haziran.2008, 14:50
  5. Koç Burcu özellikleri
    By Mustafa Uyar in forum Burçlar ve Astroloji
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 19.Nisan.2008, 19:52

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.