Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1

    Üyelik tarihi
    05 Mart 2008
    Yaş
    31
    Mesajlar
    165
    Tecrübe Puanı
    18

    sewdiğiniz kişi hangi burçtan?..

    SEVDiGiNiZ KiSi HANGi BURCTAN

    Bir Koç'a mi asiksiniz?
    Azimli ve biraz da dalkavuk olmaniz gerekiyor. Koç'lar fark edilmeyi sever ve ona gösterdiginiz ilgi ve sevginin tadini çikarmak ister. Ben-merkez sayabilecegimiz bu kisi, her zaman kendinden bahseder. Kendi ayaklari üstünde rahatça durabileceginden, sizden de bunu bekler. ilgi odagi olmaktan delicesine hoslanan Koç'la birlikte mutlu bir hayat geçirebilmek için onu kalbinizin tam ortasina oturtmaniz gerekir. Askinin pesinden kosan ve belli belirsiz degisen dengelerin adamidir. Kolay olursaniz onu er geç kaybedeceksiniz demektir. soför koltuguna onun geçmesine izin vermeli ancak bindiginiz arabayi tamamiyle onun kontrolüne birakmamalisiniz. Her an kendinizi hatirlatmali, varliginizin gideceginiz istikameti az da olsa degistirmesini saglamalisiniz. Aksi taktirde onu kaybettiniz demektir. Ona belli ipuçlari verip isteklerinizi kavramasini beklemenizse sizde hayalkirikligi yaratacaktir. Kin gütmeyi beceremeyen, yaralarini kendi kendine tedavi etmekte basarili olan Koç, dolayli mesajlari kesinlikle anlamaz. Ona direkt yaklasin.


    Bir Boga'ya mi asiksiniz?
    Onun hayatinizin aski oldugundan ve ona sadik kalabileceginizden emin olmalisiniz. Bu burç hareket ve denemelerin degil, tek bir insanla güvenli bir hayatin burcudur. Degisiklikten hiç hoslanmaz ve onunla birlikte olmak için ona ayak uydurmak size kalir. Görünüsünüze gösterdiginiz özeni ona vereceginiz hediyelerle perçinlemelisiniz.
    Bu evcil burcu elde etmek için göze aldiginiz her sey ve verdiginiz tüm emek kötü bir asçiysaniz bosunadir. Kalbinin asil anahtari onun için pisirdiginiz yemeklerde bulacagi lezzettir. Ona sordugunuz herhangi bir sorunun noktasini ve virgülünü tamamen kafasinda oturtmadan size asla cevap vermeyecek, komplimanlarinizin altinda gerçeklik bulamayinca da omuz silkecektir. Gözünüz korkmasin; morali bozuldugunda saklanabilecegi bir omza sahipseniz gerisini berababerce halledersiniz zaten.


    Bir ikizler'e mi asiksiniz?
    Sadece kendiyle olabilecegi, sadece kendine hesap verecegi, sizin asla girmeyeceginiz ve bunu talep etmeyeceginiz bir alani olmak zorundadir ikizler'in. Bu burç insaninin duygulari yerine düsüncelerini dinledigini göz önüne alarak onu kendinize baglayabilirsiniz ancak ne olursa olsun tamamen, her seyiyle sizinle olmasini bekleyemezsiniz. Tam tersine ne kadar özgür olursa iliskiniz için o kadar iyi olacaktir. Görünüsünüzü sik sik degistirisiniz, rutinden uzak bir yasam vaadi ve gözlerinde gördügünüz ufacik bir piriltinin ardindan bir anda "Hadi kalk, bütün islerini birak, güneye gidiyoruz!" deyisinizle onu kolayca kandirabilirsiniz. Unutmayin ki ikizler ikiliklerin burcudur; kendinizi ayni bedene sahip iki bambaska insanla birlikte gibi hissedebilirsiniz. Birinden birini daha çok sevmek gibi bir sansiniz da olmayacaktir zira hangisinin ne zaman karsiniza çikacagindan emin olamadiginiz gibi onda sevmeniz gerekenin bu belirsizlik ve çatisma oldugunu er geç anlarsiniz. Gerekli sabri diger türlü göstermek mümkün olmayacaktir.


    Bir Yengeç'e mi asiksiniz?
    Kabugundan çikarilmasi gereken duygusal ve hassas bir ruha asiksiniz. Sessiz ve utangaç biriyle karsi karsiyasiniz ve onun için vazgeçilmez olmaniz göstereceginiz peygamber sabrina, anlayisa ve onda olusturacaginiz güven duygusuna baglidir. Bunu sagladiginizda hayatinin her noktasinda sizi ilk siraya yerlestirecek ve karsilik olarak bunu sizden de bekleyecektir.
    Tutku onun için düsündügünüzden, gösterdiginden ve hatta talep ettiginden daha da önemlidir. Seksi iç çamasirlari ve saten çarsaflar onu kendi tahmininden bile fazla etkileyecektir. Onun mutlulugu için çok önemli bir rolünüz oldugunu aklinizdan çikarmamali ve isteklerinizi belirtmekte açik olmalisiniz. Tabi onunkileri sormaktan da geri durmamaniz gerekir.
    Evcimendir ve dürüst oldugunuzda, birlikte ev isleri yapmayi bile essiz bir romintizme çevirecek, sizi kalesinin krali yada kraliçesi yapacaktir.


    Bir Aslan'a mi asiksiniz?
    Sirtini sivazlamayi basardiginiz ölçüde hayatinizi bastan sona renklendiren tutkulu bir asikla karsi karsiyasiniz ancak sizin için yaptiklarini, anlamini sürekli farkinda olmak ve onu motive etmek zorundasiniz. Aslanlar bütün o heybetli, kendine güvenen, ortaligi titretecek görünümlerinin altinda oldukça utangaçtirlar. Onaylanmaya ve takdire herkesten fazla ihtiyaç duyarlar. Bir Aslan'la birlikte olabilmek için sürüden ayrilan, göze çarpan, begenilen bir yönünüzün olmasi gerekir. O, ikinizin yan yana göz kamastirmasini ister, isigi sizi sönük birakmamali veya sizin yaninida gözden kaçirilmamalidir. Kalbini bir kez kazandiginizda sadakat iliskinize eslik edecek demektir. Ondan çok sey bekleyebilirsiniz; onun hayati eglenceli ve ilginç kilmaya dair özel bir yetenegi vardir, canlilik ve dinamizm her an ona eslik eder.


    Bir Basak'a mi asiksiniz?
    Onu detaylarla etkiler, çok çaba harcayarak kesfettiginiz ve hareket etmek için biraz emir bekledigi yönünü kesfedip gerekli noktalarda müdahale ettiginizde büyük bir zafer kazanirsiniz. En ufak ayrintilara takilisi, baktiginda mükemmeli görüsü yüzündendir. Sizde de ayni durum söz konusu olacaktir mutlak. Elestirilerinin sizin mükemmel halinizi görmesinden ve ufak tefek aksakliklari sadece sizi düsündügü için düzeltmeye çalismasindan oldugunu bilemlisiniz. Hayata entellektüel bir çerçeveden bakmasi duygulari anlamasina veya umursamasina engel degilir; ancak ona hislerinizi uzun uzun oturup açiklamaniz gerekebilir.


    Bir Terazi'ye mi asiksiniz?
    Ona ilgi gösterin ve destekleyin. Kisa süre sonra bir de bakarsiniz hayatinin en özel yönlerine kadar sizinle paylasmasi yetmezmis gibi size kendini adamis sadik bir es sahibi oluvermissiniz. Sorun bu bagliligi sadece size degil etrafindaki herkese; ailesine, arkadaslarina tanidiklarina da göstermesidir. Hep dengeli olmak isteyen ancak hep iki arada bir derede kalan biriyle birlikte oldugunuzu sakin aklinizdan çikarmayin. Yaptigi bir seçimden memnun degilseniz bunu seslendirmek yerine bekleyin, nasil olsa bir de diger seçenegi deneyecektir. Siradan her seyi ondan uzak tutmalisiniz, dolayisiyla ona bir buket karanfil göndermek yerine orkide veya zambak tercih etmelisiniz. Onun zevkine güvenmeli, evi bir sürü tuhaf esyayla doldurma fikrini sabirla karsilamali ve yaratacagi güzellikleri görmeden asla tahayyül edemeyeceginize inanmalisiniz.


    Bir Akrep'e mi asiksiniz?
    Hareketlerinizi en ince ayrintisina kadar çözebilen ve her degisimi fark eden Akrep'le birlikteliginizde ilginiz ve adanmisliginiz her zaman maksimumda olmalidir. Sir saklayamazsiniz, aninda yakalar. Dürüstlügünüzün size fazlasiyla arti puan saglayacagi bu iliskide duygularinizi en ufak dalgalanmalara kadar ona hissettirmeniz onu mutlu edecektir.
    Sözcüklere ihtiyaciniz yoktur her zaman, bakislariniz ancak en çok dokunuslarinizla ona kendinizi anlatirsiniz. Fiziksel temas sizi pek açmiyorsa derhal kendinize yeni bir partner aramaya baslasaniz iyi olur. Sadakat onun karsisinda bir erden degil gereklliktir, aklinizdan çikarmayin. iliskideki ufak bir hatanizi dahi asla unutmayacaktir; affedebilir ancak unutmaz. Karsiliginda mümkün oldugunca az tökezleyen ve yaptigi yanlislari da asla unutmayan bir partner bulacaksiniz. Onun gücüne istediginiz kadar hayran olun, asil silahlarini hep gizledigini aklinizdan çikarmamali, onunla yarisa girmek yerine, kendinize baska alanlar seçmelisiniz.


    Bir Yay'a mi asiksiniz?
    Ona karsi dürüst olmali ve bagimsizligina saygi göstermelisiniz. Kendiyle bas basa kalmayi seven ve çok zor baglanan Yay'i kiskanmamaniz gerektigini kafaniza kazidiktan sonra her konudaki bilgi ve deneyiminin yaninda oldukça keyifli muhabbetini paylasmaya baslamalisiniz. Daginik, düzensiz ve sürekli mesgul bir ruhla berabersiniz ancak onun yalandan nefret ettigini ve asla söyleyemeyecegini de göz önünde bulundurmalisiniz. Bu da demek oluyor ki; sizinle beraberse sizinle beraberdir, degilse öyleymis gibi yapamaz. Oradan oraya kosusturup bulastigi onca projede basarili olmaya çalisirken desteginize delicesine ihtiyaç duyar. Hatta denilebilir ki; ne kadar çok görev alirsa sizden o kadar çok destek göreceginden bu kadar maymun istahlidir! Son derece dinamik, eglenceli, kipir kipir bir iliskiniz, sabahlara kadar muhabbet edebileceginiz bir partneriniz var.


    Bir Oglak'a mi asiksiniz?
    Tam bir iskolikle berabersiniz; ancak onu yanlis anlamayin. O size paranin satin alabilecegi en güzel hediyeleri bulmak için bu kadar çalisiyor ve ihtiyaci olan sizin destek ve ilginiz. Her an onun aklindasiniz, bunu size çogunlukla gösteremeyecektir ancak hislerinize güvenin. Kariyeri onun hayat damari gibi ve en büyük rol de sirtini sivazlayan partnerinin, ister kabul edin, ister etmeyin. Arada sirada size yönelttigi elestirilerin dozunu bazen kaçirsa da son derece iyi niyetlie sarf edilmis, sadece iyiliginizi hedefleyen sözler bunlar. Esasinda utangaç oldugunu siz zaten çoktan çözmüs olmalisiniz ve ona eslik etmeniz temel ihtiyaçlarindan biri. Bir oglakla beraberlik insandan çok sey götürebiliyor, kabul, ancak el ele verdiginizde hedefiniz yildizlardan asagisi olmayacak ve biraz çabayla parildamayi basaracaksiniz.


    Bir Kova'ya mi asiksiniz?
    Gördügünüz görebileceginiz en özgürlügüne düskün insanla karsi karsiyasiniz. Bu konuda en ufak kiskançlik, sitem veya surat asilmasina gelemez. Belki size fazla mülayimce gelebilir ancak onun bu özelligine saygi göstermeniz iliskiniz adina yeterli olacaktir. O hayata bambaska bir pencereden bakacak, etrafindakileri tamamen farkli anlamlandiracaktir ve bu yönünün takdir edilmesine çok büyük ihtiyaç duyar. O yasami güzellestirmeye çalisiyordur çünkü çevresinin erisebilecegi mükemmelligi görür ve bir sekilde mevcut durum konusunda kendini sorumlu hisseder. Sizinle konusmalarinda bulundugu yerden çok daha yükseklerden dünyaya bakmakta, olaylari kus bakisi kavramakta ve sizinle ta oralardan tartismaktadir. inanilmaz derecede hosgörülüdür ancak tahammül edemeyecegi bir olgu vardir; hosgörüsüzlük. Ayaklarinin üstünde durmak ister ve sizden de bunu bekler. Esit, adil ve ilginç bir iliskiyse istediginiz, tam yerindesiniz.


    Bir Balik'a mi asiksiniz?
    insancil, sefkatli ve nazik bir biçimde size her türlü hava kosulunda yanasip kendinizi güvende hissedebileceginiz bir liman saglar. Yolculugunuza devam etme konusunda da her zaman onun destegine güvenebilirsiniz. Küçük ama candan hediyeler onu mutlu edebilir, tüm maasinizi bir gülümsemesine yatirmak zorunda kalmazsiniz. Tam olarak içine kapanik oldugu söylenemez ancak siz desmedikçe duygularindan, bunalimlarindan asla söz etmeyecektir ve ne yaparsaniz yapin ani kesesinde tasiyacagi üzüntüler, mutluluklari hep asacaktir doya doya yasayamamasi yüzünden. Yalniz kalmak istediginde sasirmamali ve altinda bit yenikleri aramamalisiniz, bu onun ruh sagligi için gereklidir.
    Kaba sözcükler ve yüksek ses tonlarindan nefret eder, dünyasinda her sey nazik olmalidir, aksine tahammül edemez. Onunla güzel bir bag kurabildikten sonra iliskinizin uzun soluklu ve oldukça güzel olacagindan en ufak süpheniz olmasin!

  2. #2
    Bölüm Sorumlusu RüZGaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15 Eylül 2006
    Yer
    Konya
    Yaş
    27
    Mesajlar
    1,185
    Tecrübe Puanı
    41

    Standart Yanıt: sewdiğiniz kişi hangi burçtan?..

    Tam bir iskolikle berabersiniz; ancak onu yanlis anlamayin. O size paranin satin alabilecegi en güzel hediyeleri bulmak için bu kadar çalisiyor ve ihtiyaci olan sizin destek ve ilginiz. Her an onun aklindasiniz, bunu size çogunlukla gösteremeyecektir ancak hislerinize güvenin. Kariyeri onun hayat damari gibi ve en büyük rol de sirtini sivazlayan partnerinin, ister kabul edin, ister etmeyin. Arada sirada size yönelttigi elestirilerin dozunu bazen kaçirsa da son derece iyi niyetlie sarf edilmis, sadece iyiliginizi hedefleyen sözler bunlar. Esasinda utangaç oldugunu siz zaten çoktan çözmüs olmalisiniz ve ona eslik etmeniz temel ihtiyaçlarindan biri. Bir oglakla beraberlik insandan çok sey götürebiliyor, kabul, ancak el ele verdiginizde hedefiniz yildizlardan asagisi olmayacak ve biraz çabayla parildamayi basaracaksiniz.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/48606-sewdiginiz-kisi-hangi-burctan.html#post101366

    süpermiş
    keşke öyle olsa

Benzer Konular

  1. Atatürk hangi savaşta hangi rütbede savaştı?
    By Mustafa Uyar in forum Mustafa Kemal Atatürk
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 23.Kasım.2016, 20:22
  2. Hangi ilde hangi üniversite bulunuyor?
    By Mustafa Uyar in forum Tanıtımlar
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 04.Eylül.2011, 11:12
  3. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 12.Haziran.2007, 12:17
  4. Hangi vitamin hangi yiyecekten alınır?
    By Osman in forum Sağlık
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 15.Mart.2007, 18:59
  5. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 03.Ekim.2006, 15:05

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.