Aşk ve İlişkiler
Sevgili Koçlar, bu ay aşk ve ilişkiler konusunda kim olduğunuzu, nelere sahip olduğunuzu ve neler yapabileceğinizi göstermek çok hoşunuza gidecektir. Eğlence hayatı, aşk maceraları, tüm oyun ve eğlenceler, yaratıcı ifade getiren alanlar, her türlü hobileriniz, flört ve erotizm, cinsellik konularında etkin olacaksınız. Aşkta şansınızın yükseleceği bu dönemde, karşı cins tarafından çekici bulunarak teklif aldığınız gibi siz de kısa sürecek ilişkilere niyetli olabilirsiniz. Bu ilişkiler genel anlamda ciddi olmaktan ziyade gelir geçer tarzda ve sadece kendinizi ifade etmeye dönük olabilir. Aşk oyunu oynamak, aşkı teninizde hissetmek ve hissettirmek size daha fazla keyif katacaktır. Mevcut ilişkiniz sağlam temelli ise partnerinizle aşk yaşamaktan hoşlandığınız gibi başka heyecanları da tatmak isteyebilirsiniz. İfade gücünüzün artışıyla, doğal olarak kendinizi göstermekten yana olacaksınız. Eğlence hayatı içinde yer almak bütçenizi aşmadığı sürece güzeldir ve siz bu dönemde yeni ortamlar keşfedebilir ve yeni tanışacağınız kişilerle vakit geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Aşk konusunda sorunlarla uğraşmaktan ve sorumluluklar almaktan uzak bir dönem olacaktır. Bu nedenle problemler şimdilik çözümsüz kalabilir. Çünkü siz eğlenmek, zevk almak niyetindesiniz. Sizi keyifsiz hale getirecek ve sorumluluk yükleyecek kimseyle olmak niyetinde değilsiniz.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/24547-koc-burcu-aylik-yorumu.html#post46731
İş ve Kariyer
Haziran ayı süresince, haberleşme, gündelik temaslar, deneyimler, kültürel yetenekleriniz, öğrenme kapasiteniz, kısa süreli seyahatleriniz, iş gezileri, ticaret gibi konularda aktif bir döneme işaret etmektedir. İfade gücünüz ve ateşli doğanızla bildiklerinizi ve öğrendiklerinizi çevrenizle paylaşmanızı ve onlarla yakın temasta bulunmanızı, her insandan farklı şeyler öğrenmenizi sağlayacaktır. Her türlü deneyime açık olacağınız bu süreçte yeni insanlar tanımaktan ve onlarla bir arada olmaktan hoşlanacaksınız. Faaliyetlerinizin çoğunluğunda kendinizi göstermek hevesiniz yükselecek ve girdiğiniz ortamlarda zekanızla, öncülüğünüzle liderliği ele geçirmekten hoşlanacaksınız. Yerinde duramamak sizler için söylenecek en güzel ifade olacaktır. Amaçlarınızın veya arzularınızın peşinden gitmek için dışardan etki görmenize bile gerek kalmayacak. O an aklınızda ne varsa kişisel canlılığınızla ve sağlıklı görünümünüzle elde etmeyi başaracaksınız.
İş seyahatlerinizde ve her türlü görüşmelerde hırslılığınız ve başarılı olma isteğiniz yükselecektir. Aniden seyahatlere çıkabilir ve fazla bir süre kalmadan bir başka yolculuğa çıkabilirsiniz. Gündelik temaslar kurmak sizin için gayet kolay olacaktır. Gerek yakınlarınızla gerekse yeni insanlarla bağlantı kurmak için haberleşmeye önem verecek ve kısa aralıklarla onları yeniden görmek isteyeceksiniz. Kültürel konularda yeni bilgiler edinmekten hoşlanacak ve dağarcığınızı genişleteceksiniz. Yabancı dil öğrenmek veya dilinizi geliştirmek konusunda tecrübeli olmak adına adımlar atacaksınız. Çevrenizdeki her insanla irtibatınız yüksek olacaktır.
Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konu yukarıda saydığım alanlarda, kalıcı bir şeyler yapmak olmalıdır. Edindiğiniz bilgileri herhangi bir alanda sürekli kullanmadıkça veya yüzeysel davrandıkça bu dönemin size geçici olarak faydası dokunmuş olacaktır. Oysaki bu enerjilerden yararlanarak son derece olumlu bir dönem geçirebilir, kurduğunuz temaslarla gerek işinizde gerekse çevrenizde liderliğinizi ispat etmiş olursunuz.
Not: Merkür gezegeni, 15 Haziran- 9 Temmuz arasında geri hareketine başlayacaktır. Özellikle bu tarihlerin bir hafta öncesi, yani 8 Haziran ve bir hafta sonrası, 16 Temmuz çok önemli süreçtir. 8 Hazirandan daha önce planlanan ve inceleyerek kesinlikle olumlu olduğuna karar verilen tüm işleriniz için girişimde bulunabilirsiniz. Bu tarihler arasında karşınıza çıkacak her türlü iş, sözleşme ve benzeri anlaşma konularını ise muhakkak gözden geçirmeli, iyice incelemeli, üstünde düşünmeli, gerekirse tecrübeli kişilerle konuşmalı ve geri hareketin bitim tarihinden sonra onaylamalısınız. Bahsi geçen süre içinde iletişim ve haberleşme konularında gecikmeler ve terslikler oluşabilir, bunun bilincinde olarak önlemlerinizi alınız.
Yaşam Enerjiniz
Bu süreçte, hedefleriniz veya arzularınız için son derece etkin bir enerji ile hareket edeceğinizi söyleyebilirim. Fiziksel sağlığınız olumlu olacağı için, canlılığınızla dış ortamlarda güçlü ve kuvvetli görünecek, her engeli aşabilecek ve bütün zorlukları kolayca yeneceksiniz. Cesaretinizin artışı sayesinde haksızlıklarla mücadele etmeye çalışacak ve hiçbir şeyden kolay kolay korkmayacaksınız. Yalnız çok dikkatli olmayı ve bu etkiyi gerekli alanlarda ve gerekli şekilde dizginleyerek kullanmayı ihmal etmeyin. En ufak bir şeye sinirlenmekten ve tepki göstermekten dolayı zor durumlara düşmemeye çalışmalısınız. Övünme arzunuz yükseleceği için etrafınızdaki insanların sizin ne kadar kuvvetli biri olduğunuzu görmeleri adına, olur olmaz şeylerde kendinizi öne atmamaya çalışmalısınız. Çünkü bilirsiniz ki ani öfke ve davranışlar insana çok şey kaybettirebilir. Bu dönemde bu güçlü enerjiyi, yarım kalmış işleriniz ve sizin için gerçekten önemli olan hayati durumlar için girişimde bulunmak adına kullanmaya çalışırsanız hakikaten çok faydalı sonuçlar yaşayabilirsiniz. Gücünüzü akılıca yönlendirin ve mantığınızı devreden çıkarmadan disiplinli bir şekilde hareket ediniz. Kendinizi boş yere tehlikelere atmaya çalışmadan istediğiniz kişileri veya olayları kontrolünüz altına alın.
Sevgili Koç, siz bir ateş burcusunuz, güç kaynağınız öncülüğünüzle her hedefinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Mutlu ve başarılı bir Haziran ayı geçirmeniz dileğimle,