Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    **NUR** Beyza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10 Eylül 2006
    Yer
    Konya, Turkey
    Mesajlar
    4,214
    Tecrübe Puanı
    100

    Standart burçlar ve diyet tipleri

    burçlar we diyet tipleri
    KOÇ BURCU
    Diyet Tipi
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/10610-burclar-ve-diyet-tipleri.html#post16396
    Siz Koç burcu insanı adeta bir sabırsızlık abidesisiniz. Bu tabi ki yemek konusunda da geçerli. Mutfakta uzun bir süre geçirmek sizi çıldırtıyor. Zaman azlığından genellikle öğün atlar ve acıktığınızda ise önünüze ne gelirse yer, hatta yutarsınız. Yeni çıkan tüm diyetlere meraklı bir şekilde sarılır, ancak uygulamaya başladıktan hemen sonra ise kesersiniz. Sonuç: kilo almak ve vermek modu. Sizin ihtiyacınız olan: sağlıklı bir şekilde yürütülen oruç (diyet) günleri ve çarçabuk meydana konulan az kalorili yemekler. Ayrıca yemek yerken oldukça rahat olmalısınız. Yemeği ne kadar yavaş ve tadarak yerseniz, o derecede tok kalırsı
    BOĞA BURCU
    Diyet Tipi
    Duyumsal (hissi) olan her şeye açıksınız. Yemek de bunlara dahil. Yediğiniz hem damak tadınıza hem de koku duyularınıza aynı derecede hitap etmelidir. Öğünlerinize bol vakit ayırırsınız. Ama en çok evinizde rahatça yemeyi tercih ediyorsunuz. Kilo problemiyle sadece tat alma duyunuzu abarttığınızda karşılaşıyorsunuz. Sizin artı noktanız, sebatlı ve dayanıklı olmanızdır. Eğer bir şeyi gerçekten istiyorsanız, o konuyu başarana kadar götürüyorsunuz. Bu zayıflama için de geçerlidir. özenle hazırlanmış aperatiflere dayanamıyorsunuz. Tatlıya bayılıyorsunuz, pastalar, çikolata ve kremalı dondurmadan asla vazgeçemiyorsunuz. Size önereceğimiz astroloji diyetinde tatlıya olan bu bağlılığınızı sürdürebileceksiniz. Bunlar tabi ki kalori ve yağ oranı oldukça düşük damak zevkleri olacak.
    İKİZLER BURCU
    Diyet Tipi
    Öğünler size dayanılmaz gelir. Sizin yeme alışkanlığınız: oradan bir lokma, öbüründen bir ısırık. Hatta Fast-Food lokantalarını keşfeden siz de olabilirsiniz. İçinizden bir çoğu kilo konusunda oldukça şanslı, çünkü içinizdeki enerjiyle yediklerinizi hemen yakabiliyorsunuz. Fakat vücudunuzdaki yağ birikmiş ise ve siz dengesiz beslenmeniz ile bunları daha da çoğaltıyorsanız bu işinizi pek kolaylaştırmaz. Diyetler ile aranız hiç iyi değil. Onlar size oldukça sıkıcı geliyor ve zaten başladıktan bir süre sonra rejimi kesiyorsunuz. Sizin ihtiyacınız olan kalorisi az, ancak o derecede de lezzetli olan güzel bir yemek karışımıdır.

    nız.
    YENGEÇ BURCU
    Diyet Tipi
    Siz yengeçler, yemek konusu da dahil, büyük hayallere (fantazilere) sahipsiniz. Dikkat edin, bir çok usta aşçı yengeç burcundan çıkmıştır. Hazır yemeklerden uzak duruyor ve bunlar yerine doğal ve sağlıklı malzemelerle hazırlanmış öğünleri tercih ediyorsunuz. Bunları hazırlama aşamasının uzun sürmesi sizi hiç rahatsız etmiyor. Alışverişinizi tutku ile yapar, hatta bazen abartırsınız. Yeme alışkanlıklarınızı – yaşamınızdaki diğer konularda olduğu gibi – o anki keyfiniz belirler. Keyif grafiğiniz genelde ya en üst ucu yada en dip noktayı gösterir. Ya enerji dolusunuz, yada sinirli. O an olumsuz iseniz, öfkenizi yemekten alırsınız. Ve alış veriş yaparken hatta yemek yaparken bile mutlaka şekerlemeler tüketirsiniz. Zayıflamak istiyorsanız, sizin için önemli olan stresinizi ve keyfinizi dengede tutabilmek ve ona hakim olabilmektir. Dikkatli olmanız gereken bir diğer konu ise: vücudunuz su depolamaya ve selülite çok yatkın.
    ASLAN BURCU
    Diyet Tipi
    Etkili bir kişiliğe ve bol enerjiye sahipsiniz. Tabi bunun için de güce ihtiyacınız var ve siz Aslan burcu insanı bu gücü zengin öğünlerinizden alıyorsunuz. Bolca, dolgun, hatta ihtişam içinde yemek yediğinizde tam havanızdasınız demektir. Yemek yemek de size göre bir sanattır ve bu sanat tüm ayrıntıları, zevkleriyle yaşanmalıdır. Siz yemek yerken bile tüm dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsunuz. Sonuç olarak evde yemek derdiyle uğraşmaktansa, şık bir lokantada bu zevkinizi gidermeyi tercih edersiniz. Özenle hazırlanmış öğünleri ve mükemmel bir servisi yeğliyorsunuz. Bu size daha pahalıya gelse bile. Fakat formunuz tehlikeye girdiği anda hemen bir diyete başvurursunuz. Bu dönemlerde kısa süren, fakat bir o kadar da yorucu olan diyetleri uygulamayı hemen kabul edersiniz. Aslında uzun süreli ve öğün saatlerine bağlı kalmanız gereken diyetler size uygundur. Böylece metabolizmanızı dengede tutmuş olursunuz. Kalıcı ve etkileyici kilo vermenin tek yolu budur.
    BAŞAK BURCU
    Diyet tipi
    Sizin burcunuz tüm burçlar içinde en mükemmelci burçtur. Sağlıklı beslenmeye çok önem veriyorsunuz. Zayıf ve formda olmak için elinizden ne geliyorsa yapıyorsunuz. Size yararlı ve zararlı olan her şeye karşı ince bir hissiyatınız var. Mesela, alkol, tatlı ve kahveden uzak durabiliyorsunuz.
    Aşırı toplu olan başak burcu insanına zor rastlanır. Kilolu olanların sorunları da zaten 1-2 kilodan fazla değildir. Bu kiloları da kendinizi ve başkalarını çok fazla düşünmekten alıyorsunuz. Diyet veya beslenme konuları oldukça ilginizi çekiyor ve bunlarla ilgili sürekli bilgi edinmek istiyorsunuz. Bazılarınızın isteği ise sadece vücudunu baştan geçirmek veya zayıflamış olma durumunu yaşamaktır. Sıkı diyet kurlarını mideniz ve sindirim sisteminizde sorun yarattığı için geri çeviriyorsunuz. Sizin için en ideali, fazla yorucu olmayan ve sağlıklı beslenme amaçlı önerilen diyetlerdir.
    TERAZİ BURCU
    Diyet tipi
    Partilere çok düşkünsünüz ve eğer bu partilerde değişik ve güzel yemekler sunuluyorsa, kimse sizi vazgeçiremez. En iyi restoranlara gider, şaraba bol para harcarsınız. Fast-Food gıdalarını size basit geldikleri için geri çevirirsiniz. Eğer tam olarak canınızın çektiği yemeği yiyemezseniz, yemeden kalkmayı yeğlersiniz.
    Tipik Terazi burcu problemi: Lezzetin kaybolacağına inandığınızdan dolayı diyet yapmak size oldukça zor gelir. Motivasyonunuzu ancak lezzetli bir yemek uyandırabilir.
    AKREP BURCU
    Diyet tipi
    Öncelikle 2 gününüz su günü olmalı: her gün en azından 3 litre asidi giderilmiş soda ve bitki çayı içmelisiniz. Diyetiniz boyunca ise günde 2 fincan bitki çayı içebilirsiniz.
    5 gün boyunca ise her gün 5 öğün tüketin: 1 kahvaltı, 2 aperatif, 1 soğuk ve 1 sıcak öğün.
    YAY BURCU
    Diyet tipi
    Fevri, oldukça sabırsız ve başarı endeksli – bunlar beslenme alışkanlığınızı da etkileyen burcunuzun tipik özellikleri. Sağlam öğünler ve titiz bir şekilde hazırlanmış diyet programları size hiç hitap etmiyor. Siz toplu halde yemek yemeyi ve arkadaşlarınızla gezmeyi daha çok seversiniz. Eğer mutfakta siz görev başındaysanız, çabuk ve kolay yapılan yemekleri, hatta hazır gıdaları tercih edersiniz. Sizin şansınız: çok hareketlisiniz ve böylece çabuk yağ yakıyorsunuz. Maalesef genellikle abartıyor ve çok çabuk yoruluyorsunuz. Sonuç: şiddetli açlık hissi. Bu yüzden her şeye ölçülü ve dengeli yaklaşmalısınız. Nasıl mı zayıflarsınızSağlıklı ve düzenli beslenerek.OĞLAK BURCU
    Diyet tipi
    Lezzet düşkünü pek değilsiniz. Oğlak burcu insanları pahalı olmayan basit yemekleri severler. Yemek yaşamınızda önemli bir yer tutmadığından, çok kilolu olmazsınız. Öfkeli veya stresli durumlarda bu ruh halinizi aşırı yemek yiyerek gidermeye çalışırsınız. Sizi en çok rahatlatan soğuk (zeytinyağlı) ve ekşi besinlerdir. Bu durum sıklaştığında, aynaya bakmanız yeterli olur ve sonunda tutarlı bir şekilde kilo vermeye başlarsınız. Karmaşık diyetleri sevmediğinizden ve yeme alışkanlıklarınıza çok bağlı olmanızdan dolayı kilo vermek sizi oldukça zorlar. Küçük aperatifler tüketerek kilo vermek size göre daha iyi sonuçlar veriyor. KOVA BURCU
    Diyet tipi
    Beslenme konusunda kova burçları 3’e ayrılırlar:
    1. “Macera olsun diye yemek yiyenler”. Sürekli yeni tarifler ve egzotik restoranlar denemek sizin için spor gibidir.
    2. “Heves olsun diye beslenenler”. Öğün zamanlarına ayak uyduramaz ve sürekli tatlı tüketirsiniz.
    3. “Kuralcı beslenenler”. Sizler de sıkılmadan sürekli aynı gıdaları tüketirsiniz.
    Saydığımız grupların üçü de tatlıya aşırı düşkün ve eş, dostla geniş masalarda yemek yemeyi pek sever. Bir çok ufak öğünler daha çok huzursuz yaratılışlarına hitap etmektedir.
    Hemen pes etmeyin, başarı kendini mutlaka gösterecektir.

    BALIK BURCU
    Diyet tipi
    Yemek konusunda pek iddialı değilsiniz. Yemek bulduğunuzda onu hemen yemelisiniz. Bilinçsizce ve çok yediğiniz için tartıyla aranız hiç iyi değil. Bir de üstüne stres ve aşk acısı yaşıyorsanız, kilo almamanız mümkün değil. Vücudunuz su toplamaya ve selülite yatkın. Diyet konusunda pek de disiplinli değilsiniz. Yemek daveti aldığınızda rejimi hemen unutuyorsunuz. Size doyurucu gıdalar öneriyoruz. Bu sayede çabuk acıkmazsınız. Bir de bol su içmelisiniz. Daha kolay zayıflarsınız.


  2. #2
    Always - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25 Eylül 2006
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1,679
    Tecrübe Puanı
    45

    Standart --->: burçlar ve diyet tipleri

    İKİZLER BURCU
    Diyet Tipi

    Öğünler size dayanılmaz gelir. Sizin yeme alışkanlığınız: oradan bir lokma, öbüründen bir ısırık. Hatta Fast-Food lokantalarını keşfeden siz de olabilirsiniz. İçinizden bir çoğu kilo konusunda oldukça şanslı, çünkü içinizdeki enerjiyle yediklerinizi hemen yakabiliyorsunuz. Fakat vücudunuzdaki yağ birikmiş ise ve siz dengesiz beslenmeniz ile bunları daha da çoğaltıyorsanız bu işinizi pek kolaylaştırmaz. Diyetler ile aranız hiç iyi değil. Onlar size oldukça sıkıcı geliyor ve zaten başladıktan bir süre sonra rejimi kesiyorsunuz. Sizin ihtiyacınız olan kalorisi az, ancak o derecede de lezzetli olan güzel bir yemek karışımıdır.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/10610-burclar-ve-diyet-tipleri.html#post16403

    gerçekten doğru dayanamam yemek konusunda diyetler bana uzak bu konuda:(:(:(

  3. #3
    Gezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    12 Eylül 2006
    Yer
    istanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    1,372
    Tecrübe Puanı
    43

    Standart --->: burçlar ve diyet tipleri

    OĞLAK BURCU
    Diyet tipi

    Lezzet düşkünü pek değilsiniz. Oğlak burcu insanları pahalı olmayan basit yemekleri severler. Yemek yaşamınızda önemli bir yer tutmadığından, çok kilolu olmazsınız. Öfkeli veya stresli durumlarda bu ruh halinizi aşırı yemek yiyerek gidermeye çalışırsınız. Sizi en çok rahatlatan soğuk (zeytinyağlı) ve ekşi besinlerdir. Bu durum sıklaştığında, aynaya bakmanız yeterli olur ve sonunda tutarlı bir şekilde kilo vermeye başlarsınız. Karmaşık diyetleri sevmediğinizden ve yeme alışkanlıklarınıza çok bağlı olmanızdan dolayı kilo vermek sizi oldukça zorlar. Küçük aperatifler tüketerek kilo vermek size göre daha iyi sonuçlar veriyor.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/burclar-ve-astroloji/10610-burclar-ve-diyet-tipleri.html#post16529

    Yok Bana Gelmez böyle diyetler zaten pekde ihtiyacım yok :)



Benzer Konular

  1. İklim Tipleri
    By Beyza in forum Lise Coğrafya Dersi
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 28.Ağustos.2008, 12:47
  2. Bayan Tipleri
    By soleil in forum Kadınlar Kulübü
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 25.Şubat.2008, 20:55
  3. Kadin tipleri
    By soleil in forum Kadınlar Kulübü
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 15.Aralık.2007, 19:49
  4. bayan tipleri
    By akin_2546 in forum Komik Yazılar
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 07.Nisan.2007, 12:55
  5. Erkek Tipleri :)
    By soleil in forum Kadınlar Kulübü
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 29.Eylül.2006, 16:04

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.