Her gidişine ayrı bir anlam yüklüyorum. Yapma Allah aşkına ya hep kal benimle söz etme gidişden yada silinsin isminde cisminde. Oynama benimle dengemi bozuyorsun aşkı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda. Böyle değildin sen ne oldu sana.

Bittiyse heyecanın bileyim bende. Seni seviyorumla başlayan ve ama ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım. Seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu işin. Üstelik bi cümlede ama varsa bir önceki cümlenin hiçbir gerçerliliği yoktur. Seni seviyorum ama birlikte olmamız imkansız.

Ya eğer imkansız diyebiliyorsan sevmiyorsun demektir. Bahanelerin arkasına sığınma insanların hayatına sorgusuz sualsiz girip sonrada hiç birşey söylemeden çıkan insanlardan nefret ediyorum.

Böyle misin sende gerçekten gitmek mi istiyorsun. Yürekli ol biraz hadi konuş söylemek istediğini söyle iki çift sözü hak etmedi mi bu aşk yaşanılan bunca şeye hiç mi saygın yok ahhhhhh! Ben niye yanılıyorum niye tam işte bu dediklerim sömürüyor aşkımı biraz daha mı katı olmalıyım? Biraz daha mı kapalı tutmalıyım kapılarımı?

Bazen bu dünyadan olmadığımı düşünüyorum. Bu devrin insanı değilim. Bana ait olmayan düşüncelere bürünüp bir plan dahilinde hareket edemiyorum. İnsanız biliyorum hepimizin hataları oldu iyide hep benimi bulacak bunlar...

Hiçbir kaygıya yer vermeden hiçbir hesabı düşünmeden açsaydın eğer yüreğini işte o zaman görürdün bir aşkın nasıl bir efsaneye dönüşeceğini. Sen gözlerini kapatıyorsun. Bir sen varsın herşey senin çevrende şekillenmeli. Herşey sana göre düzenlenmeli.

Beceremiyorum. Kusura bakma şimdi git hadi aşk tam teslimiyet ister. Kendini aşkın kollarına ya bırakırsın ya bırakmazsın. Bir yanım dışarıda kalsın dediğin noktada aşk boğar seni yok edersin o duyguyu. Bu yüzden hep cesurların işidir aşk. Yalanları aptalca kaçanları kabul etmez.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/ask-sevgi-ve-evlilik/54798-ask-cesurlarin-isidir.html#post111971

Aşk, saf duru insanları kabul eder. Kafasında bin bir tilki dönenler aşk yaşayamaz istesede yaşayamaz. Arınmalısın en saf en duru haline dönmelisin ki yaşayabilesin aşkı kısacası sevgilim sana göre değil bu iş senin yolun açık olsun hadi yürü git şimdi git ki ben yaşayayım seni, ben seveyim seni.

Yokluğun beni boğuyor ama olsun bunu bile bana huzur veriyor. Bırak bırak aşk bana kalsın…


(alıntı)