NASIL BIR ASIKSINIZ ?


* ANTRENOR:

Geleceginizin guvende olmasini mi istiyorsunuz? Cevrenizdeki insanlarin sizinle ayni duzeyde olmasini mi istiyorsunuz? Bu durumda siz iliskinizi 'bir takim' olarak goruyorsunuz. Aska aslinda cok da inanmiyorsunuz. Aski ve iliskiyi cikarlarin uyumu olarak niteliyorsunuz. Sevgilinize surekli taktikler veriyorsunuz. Gerektiginde is degistirmesi icin baski yapiyorsunuz. Ama onu biraz rahat birakmali ve siz de rahatlamalisiniz.


* SAHIPLENEN:

Onu kiskaniyor musunuz? Surekli sevgisini kanitlamasini mi istiyorsunuz? Sik sIk onsuz bir hayatin nasil olacagini dusunuyor ve onun odak noktasi olmak icin cabaliyorsunuz. Sorunlar da bu noktada basliyor. Onun sizsiz birseyler yapmasi sorun oluyor. Onun adina yasamaktan, iki vucutta tek ruh olmaktan vazgecmeniz gerekiyor.


* BAGIMLI:

Onu deli gibi seviyorsunuz. Bu sevgi adina her seyi yapmaya hazirsiniz. Onun icin yapamayacaginiz fedakarlik yok. Peki bu iliskide siz neredesiniz? Biraz kendiniz icin yasamayi ogrenmelisiniz. Baskasi icin yasadiginiz taktirde siz yok olursunuz..



* DOST:

Kavgalari cocukca mi buluyorsunuz? Siz sevgiliden cok, dost olmayi istiyorsunuz. Ask her seyden once guven sizin icin. Degisiklik, ucarilik size gore degil. Iliskileriniz hep uzun soluklu. Sevgilinizle her seyi yapmayi, onunla tum hayati paylasmayi istiyorsunuz. Ancak dostca tavirlarinizin yaninda bir sevgilinin sefkatini de ondan esirgemeyin. .


* TUTKULU:

Onu cok cekici buluyorsunuz. Siz aska asIk bir insansiniz. Partnerinizin de oyle olmasinu tercih ediyorsunuz. Onsuz bir dakika bile istirap icinde geciyor. Cevrenizdekiler sizden 'Romeo ve Juliet' diye soz ediyor. Ancak siz askta aci olmasi gerektigine inaniyorsunuz. Hep imkansiz asklarin pesinde kosuyorsunuz. Onun icin siirler yaziyorsunuz. Dogru insani bulursaniz bir sorun yok ancak, kendinize aci cektirmekten vazgecmelisiniz.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/ask-sevgi-ve-evlilik/4802-nasil-bir-asiksiniz.html#post7073