Dünya’da ilk kez hafif ticari araçlar ile Türkiye’de gerçekleştirilen “VW Ticari Araç Akrobasi Show” bir ilke daha imza attı. Ünlü Fransız dublör Romuald Sunny ve ekibi, “Caddy Jump Show” adı verilen bu yeni gösteri için özel olarak kurulan bir rampadan diğerine atladı.
Volkswagen Ticari Araç Show 28 Mayıs Pazar günü DMS Günü etkinlikleri kapsamında İzmit Körfez Pisti’nde muhteşem bir görsel gösteri gerçekleştirdi. VW Caddy ile rampadan rampaya atlayan Fransız Dublör Romuald Sunny izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/araba-hastalari/50340-bu-caddy-ler-ucuyor.html#post102393
İki senedir gerçekleştirilen ve büyük ilgi uyandıran VW Ticari Araç Akrobasi Show’un yepyeni gösterisi “Caddy Jump Show” için 80 km hızla ilk rampaya çıkan Sunny 4 metre havalanarak 20 metrelik mesafeyi havada aştı ve diğer rampanın bitiş noktasına atladı. Hollywood’da bir çok filmde dublörlük yapan Romuald Sunny böylelikle ticari bir araçla gerçekleştirdiği bu atlayışla Türkiye’de ve Dünya’da bir ilke daha imza attı.
Gösterinin diğer bölümünde Volkswagen Caddy ile 180 derecelik dönüşler yapan ve üç VW Caddy ile iki tekerlek üzerinde tampon tampona giden Sunny ve ekibi bu bölümde en büyük alkışı iki tekerlek üzerinde çok düşük hızla gerçekleştirdikleri “Denge Show” ile aldılar.
Romuald Sunny Stunt Team, dünyada ilk kez Türkiye’de ticari araçlarla gerçekleştirdiği “VW Ticari Show” yeni gösterisi “Caddy Jump Show” ile de büyük hayranlık uyandırdı. Daha önce 4000’den fazla şov, 350’den fazla sinema filmi, televizyon programı ve reklamlarda dublörlük yapan ekip lideri Sunny’nin üç dünya rekoru bulunuyor.

http://arabam.milliyet.com.tr/haber....haberID=278031