Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Always - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25 Eylül 2006
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1,679
    Tecrübe Puanı
    45

    VW'den en "Baba" model atağı

    Volkswagen (VW) Binek Araç, Passat'ın, VW ailesinin en "baba"sı sloganı ile lanse edilen yeni modeli Passat Variant'ı çok özel fiyatlar ile satışa sunuyor.
    Passat Variant, Passat konforu ve lüksünü yaşamak isteyen ancak daha geniş mekana ihtiyaç duyan aileler ve iş adamlarına hitap ediyor.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/araba-hastalari/36434-vwden-en-baba-model-atagi.html#post78099
    Üç ayrı donanım paketi ve dört farklı motor seçeneğine sahip VW Passat Variant'ın zengin başlangıç donanım seviyesi Comfortline'da bagaj yönetim sistemi, portbagaj hazırlığı, mini bir buzdolabı veya laptop bağlantısı için 230 Volt soket, çift bölgeli tam otomatik klima "klimatronik", ön ve arka park mesafe sensörleri, hız sabitleyici, radyo CD-*** çalar ve çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi gibi özellikler standart olarak sunuluyor. Passat Variant'ta yolcuların güvenliği de ihmal edilmemiş ve aracın başlangıç donanımına 6 hava yastığının yanı sıra ABS, EDL, MSR, ASR, ESP, EBD, ön sis farları ve lastik basınç sistemi de eklenmiş. Passat Variant ayrıca Türkiye'ye özel hazırlanmış Exclusive paketi ve en üst donanım seviyesi olan Highline donanımları ile sunulmakta.
    Passat Variant, aile otomobili almak isteyen ancak performanstan ödün vermek istemeyen babalara da hitap ediyor. Sedan karoserli kardeşi ile arasındaki fiyat farkı kaldırılarak daha da cazip hale gelen Passat Variant'lar 1.6 FSI 115 hp benzinli araçlarda 50 bin 440 YTL ve 2.0 TDI 140 hp dizel motorlu araçlarda 69 bin 720 YTL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.
    Doğuş Otomotiv VW Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun, Passat Variant ile yeni bir segment yaratmak istediklerini ve bu operasyon ile sınıfında en yakın rakibinden iki kat daha fazla satabilme başarısı gösteren Passat Sedan gibi Variant versiyonunun da satışlarını yükseltmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Avrupa pazarında toplam satışların yaklaşık yüzde 55'ini Variant araçların oluşturduğunu belirten Uygun, "Volkswagen markası olarak Variant segmentine ciddi olarak eğilmemizin doğru bir strateji olacağına karar verdik. Bu doğrultuda ilk aşamada Sedan araçlarla Variant arasındaki alışıldık fiyat farkını ortadan kaldırdık ve hem geniş mekan arayan ailelere hem de arka koltukta sık seyahat eden iş adamlarına yönelik donanım paketleri hazırladık. Önümüzdeki dönemde Variant satışlarının toplam Passat satışlarındaki payını yüzde 15'ler seviyesine çıkarmayı ve Variant segmentinde lider marka olmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

  2. #2
    Bölüm Sorumlusu RüZGaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15 Eylül 2006
    Yer
    Konya
    Yaş
    28
    Mesajlar
    1,185
    Tecrübe Puanı
    41

    Standart --->: VW'den en "Baba" model atağı

    eline sağlık

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 22.Kasım.2009, 11:03
  2. Bu içinde "sen" geçen cümlelerimin en "sonuncusu" olacak ..
    By Beyza in forum Aşk - Sevgi ve Evlilik
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 15.Temmuz.2009, 17:31
  3. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 02.Ağustos.2008, 12:05
  4. Bir " Elif " Miktarı " Gül"ümse
    By esinti in forum Hikayeler & Yazılar
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 26.Temmuz.2007, 14:56
  5. Son sözü: "Müslüman oldum baba"
    By şehzade in forum Konusuz Konular
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 13.Şubat.2007, 19:18

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.