Seat'ın geniş ailelere hitap eden modeli Altea XL modeli, ülkemizde özel siparişle satışa sunulmaya başlandı.
Doğuş Otomotiv-SEAT tarafından özel sipariş ile satışa sunulan Altea XL, 38 bin 495 YTL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı ve zengin donanımlı Stylance paketiyle satışa sunuluyor.
Yeni Altea XL üçü benzinli, ikisi dizel toplam beş değişik motor seçeneğiyle ithal ediliyor. Bunlar 1.6 litre 102 beygir ve 2.0 litre FSI 150 beygir (tiptronik) iki benzinli motorun yanı sıra 1.4 litrelik TSI 125 beygir, 1.9 litrelik TDI 105 beygir ve 2.0 litre TDI (tiptronik DSG) dizel motor seçenekleri yeni Aitea XL ile birlikte sunuluyor. 2.0 litre hacmindeki dizel ve benzili motor seçenekleri tiptronik ve tiptronik DSG şanzımanla sipariş edilebilirken, diğer tüm motor seçenekleri manuel şanzımanla alınabiliyor.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/araba-hastalari/35091-altea-xl-turkiyede.html#post73987
Stylance donanım paketiyle ithal edilen SEAT Altea XL’de, Aktif Sürüş Sistemi (DSR), ABS, Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), Elektronik Stabilite Programı (ESP), sürücü/yolcu ön, yan ve perde hava yastıkları, deri direksiyon ve vites topuzu, arka park sensörü, çift yönlü otomatik klima, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, 16” alüminyum alaşım jantlar, elektrikli ön ve arka camlar, elektrikli, ısıtmalı, katlanabilir dış aynalar, direksiyondan kumandalı Radyo/CD/*** çalar standart olarak sunuluyor.