Piyasaya sürdüğü modellerin ürün gamını zengin tutmaya özen gösteren Renault, yarattığı minivan sıfına yeni bir üye daha katıyor. Renault modelleri arasında küçük ve kompakt yapısıyla dikkat çeken Modus, 242 mm uzatılmış versiyonu Grand Modus'le sınıfına yeniden hareket getirmeye hazırlanıyor.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/showthread.php?p=73983

Eskisine oranla daha büyük stop farları ve 93 mm uzayan dingil mesafesine sahip olan yeni Grand Modus, akıcı ve dinamik hatları sayesinde bunu çok iyi gizliyor. 410 litre gibi bir bagaj hacmiyle sınıfının üstünde bir yükleme alanı sunan Grand Modus, asimetrik katlanabilir arka koltukları sayesinde oldukça kullanışlı bir iç mekan sunuyor. Grand Modus, 3874 mm gibi kompakt boyutlarına rağmen, şehir içi kullanımda sınıfını zorlayan konfor özelliklerini bünyesinde barındırıyor. Grand Modus, Modus'den 161 mm daha uzunluk, 93 mm daha geniş aks mesafesi ve ayrıca iç mekanda 67 mm arttırılmış arka diz mesafesi ile ayrılıyor.
İspanya'nın Valladolid fabrikasında üretimi yapılacak olan Grand Modus 2008 Şubat'ında Avrupa pazarlarında satışa sunulacak.