Şehir içinde olduğu kadar tüm arazi koşullarında da üstün performans sergileyen Hyundai Tucson ve Santa Fe, 21 Ocak ile 15 Şubat 2007 tarihleri arasında Uludağ’da gerçekleştirilen “Hyundai Whitefest Uludağ 2007” dahilinde, tüm ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Hyundai Tucson ve Santa Fe, kar ve buzla kaplı Uludağ’da bulunan prestijli otellerin önlerinde kurulu özel standlarda sergilendi.

Tucson ve Santa Fe, Türkiye’de son yıllardaki en sıcak hava koşulları yaşanmasına rağmen bembeyaz karlarla kaplı Uludağ’da Hyundai’nin mevcut ve potansiyel müşterilerine tanıtıldı. Hyundai’nin Bursa yetkili satıcıları olan Şentürk ve Sercem Plaza’ların desteğiyle gerçekleştirilen aktivitede Tucson ve Santa Fe hakkında tüm ziyaretçilere ayrıntılı bilgiler verildi.
Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/araba-hastalari/13618-uludagda-kis-senligi.html#post23750

0°’nin altındaki soğuklarda gerçekleştirilen tanıtım sırasında, Hyundai’nin Tucson ve Santa Fe modellerinin asfaltta olduğu kadar zorlu arazi ve kış şartlarında gösterdiği üstün performans hakkında da bilgiler verildi. Daha önceki yıllarda da Uludağ’da birçok aktivite yapan Hyundai, bu yıl Uludağ’daki otellerde ve konser salonlarında da “Hyundai Whitefest Uludağ 2007” kapsamında çeşitli tanıtım aktiviteleri gerçekleştirdi.

Türkiye’nin en çok tercih edilen 4x4 araçlarından olan Tucson ve Santa Fe modelleri, okulların yarı yıl tatili sırasında Uludağ’ı ziyaret eden birçok kişi tarafından ilgiyle karşılandı. Yaklaşık 15 bin kişinin kayıt yaptırdığı tanıtımlar sırasında Hyundai’nin beğenilen 4x4 araçlarına, özellikle SUV (Spor Özellikli Araç) sahibi olanlar, kayak merkezlerini sıkça ziyaret edenler ve Hyundai’nin diğer modellerini kullanan kişiler de büyük ilgi gösterdi.

Uludağ’daki “Hyundai Whitefest 2007”de tanıtılan Tucson modelinde, 112 PS güç üreten 2.0 CRDi common-rail dizel motor seçeneği bulunuyor. 5 ileri manuel şanzımana sahip olan aracın fiyatı 68 bin 925 YTL iken Hyundai’nin H-Matic isimli yarı otomatik şanzımana sahip Tucson 2.0 CRDi modeliyse 74 bin 651 YTL’ye satılıyor.

İlk kez 2006 yılı Mayıs ayında tamamen yenilenen versiyonuyla satışa sunulan Santa Fe’de ise, 150 PS gücünde 2.2 CRDi-VGT common-rail dizel motor seçeneği bulunuyor. Tasarımı, performansı ve özellikleriyle Türk tüketicisinin beğenisini kısa sürede kazanan Santa Fe’nin fiyatları ise 93 bin 993 YTL ile 103 bin 193 YTL arasında değişiyor.