Giriş


REFORMTÜRK 17. YIL


2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Always - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    25 Eylül 2006
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1,679
    Tecrübe Puanı
    45

    Avrupa'nın en iyisi


    Ford S-MAX, 2007 yılının en iyi otomobili seçildi. Geçtiğimiz aylarda, Ford Transit’le Yılın en iyi ticari aracı ödülünü alan Ford böylece, hem ticari hem de binek araçlardaki başarısını belgeledi ve aynı yıl bu iki ödülü kazanma başarısını göstererek duble yapmış oldu.

    Cesur inancın zaferi...
    Ford ailesi içerisideki tamamen yeni bu modelin elde ettiği başarıyla ilgili olarak bilgi veren Ford Avrupa Başkanı ve Genel Müdürü John Fleming, “S-MAX’in özellikle bu kadar güçlü rakiplere karşı ve rekor sayıda adayın bulunduğu bir yılda ‘Yılın Otomobili’ seçilmesine çok sevindik. S-MAX’ı piyasaya sunduğumuzdan bu yana araca ilişkin medyadan ve müşterilerimizden gelen tepkiler bizi çok mutlu etti.” dedi. Fleming “Bu ödül bizim biraz cesur bir şekilde inandığımız yeni tasarım felsefesini, yani Ford S-MAX’in farklı olduğunu ve bir spor otomobil ile çok amaçlı bir aracın özelliklerini bir araya getirerek, dinamik ve şık bir aile otomobili sunduğunu kanıtlıyor.” diye ekledi.

    Müşterilerimize en iyiyi sunmaya devam edeceğiz...
    Ford’un aynı yıl iki ayrı kategoride, en iyi ödülülüne layık görülerek büyük bir başarıya imza attığını vurgulayan Ford Otosan Pazarlama Müdürü Serhan Turfan ise, “Kocaeli Fabrikamızda üretmekte olduğumuz Ford Transit’in ‘Yılın Ticari Aracı’ seçilmesinin ardından Türk tasarımcı Murat Güler imzalı S-MAX’in de ‘Yılın Otomobili’ seçilmesinden büyük gurur duyduk. Müşterilerimizin beklentilerine en üst düzeyde cevap vermeye çalıştığımız yenilenen ürünlerimizle, Türkiye otomotiv pazarı liderliğimizi ve başarımızı devam ettireceğimizden hiç kuşkumuz yok.” dedi.

    S-MAX ödülü haketti...
    ‘Yılın Otomobili’ jürisinin başkanı Ray Hutton ise “Çok yakın geçen bir mücadele oldu ve finale kalan sekiz araç da bunu hak ediyordu. Oylardan da açıkça görüldüğü gibi jüri üyeleri Ford S-MAX’ın yeniliğinden çok etkilendi; spor bir otomobilin kullanımına sahip geniş ve çok yönlü bir otomobil. Ford S-MAX bu ödülü hak ederek kazandı”. Şeklinde konuştu.
    Kaynak: ReformTürk http://www.reformturk.com/araba-hastalari/10091-avrupanin-en-iyisi.html#post15478

    S-MAX zoru başardı...
    “Yılın Otomobili” ('Car of the Year') ödülü, jüri üyeliğini 22 Avrupa ülkesinden 58 önemli otomobil gazetecisinin yaptığı ve yedi önemli Avrupa yayınından oluşan bir grup tarafından düzenlenen: Auto (İtalya), Autocar (İngiltere), Autopista (İspanya), Auto Visie (Hollanda), L'Automobile Magazine (Fransa), Stern (Almanya) ve Vi Bilagare (İsveç) uluslararası bir ödül.

    41 modelin mücadele ettiği Yılın Otomobili seçiminde Ford S-MAX, aralarında Citroën C4 Picasso, Fiat Grande Punto, Honda Civic, Opel/Vauxhall Corsa, Peugeot 207, Skoda Roomster ve Volvo C30’un yer aldığı 8 modellik finalist grubunda lider olarak ayrıldı.

    Yeni kullanıcıların ilk tercihi S-MAX...
    Yapılan pazar araştırmalarına göre, 2006 Nisan ayında piyasaya sunulmasından bu yana üretilen S-MAX araçlarının yarısından fazlası ilk kez Ford kullanan müşterilere satıldı.

    S-MAX’ın İlkleri...
    Yeni S-MAX Ford model ailesindeki yeni bir araç olmasının yanında, Ford müşterilerine “kinetik tasarım” öğelerini ve bir dizi yeni sürücüye dönük teknolojiyi sunan ilk Ford seri üretim modeli oldu. Yüksek düzeyde kontrol ve kazalardan korunma sağlamayı amaçlayan yeni aktif güvenlik teknolojileri arasında Adaptif Hız Sabitleyici (Ön Uyarılı), Frenlemeyle Çarpışmadan Kaçınma ve yeni sürekli amortisör kontrollü “Interactive Vehicle Dynamics” aktif süspansiyon sistemi yer alıyor.

    SMAX’teki Sportif tasarım hareket halindeki enerjiyi ifade ediyor ve Ford’un dinamik sürüş özelliklerini daha belirgin bir şekilde vurguluyor.

    Ford ve “Yılın Otomobili”...
    Ford S-MAX’ın aldığı 2007 ödülü Ford’un kazandığı beşinci “Yılın Otomobili” ödülü oldu; ilk nesil Ford Focus bu ödülü 1999’da almıştı. Ford Focus kendi sınıfındaki standartları yükselterek ödülün 44 yıllık tarihinde en büyük farkla kazanan araçlardan biri olmuştu.

  2. #2
    Bölüm Sorumlusu RüZGaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15 Eylül 2006
    Yer
    Konya
    Yaş
    28
    Mesajlar
    1,185
    Tecrübe Puanı
    41

    Standart --->: Avrupa'nın en iyisi

    güzel bir araba

Benzer Konular

  1. elinden gelenin en iyisi bu mu ?
    By eleman77 in forum Hikayeler & Yazılar
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 18.Haziran.2009, 18:51
  2. Tarlanın iyisi suya yakın, daha iyisi eve yakın
    By soleil in forum Atasözleri ve Anlamları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 28.Şubat.2008, 21:30
  3. Avrupa'ya özel: İ30
    By Always in forum Araba Hastaları
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 07.Temmuz.2007, 11:52
  4. avrupa birliği
    By Mustafa Uyar in forum Fıkralar
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 05.Nisan.2007, 21:58
  5. avrupa korkusu
    By akin_2546 in forum Konusuz Konular
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 01.Nisan.2007, 22:09

Bu Konudaki Etiketler


Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.