![]() |
|
|
#1 | ||
Memleketi: Ankara
Rep Gücü: 3
Rep Puanı : 231
Rep Seviyesi:
![]() ![]() ![]() |
aaaaa yine ben geldim bu sefer salata yiycez buyrun bakalım
[Siteye Üye Olmadığınız İçin Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak İçin Buraya Tıklayınız...] reformturk.com - aaaaa yine ben geldim bu sefer salata yiycez buyrun bakalım bu şık salata oktay ustadan pasta patates salatası yapması,sunumu ve yemesi çok güzel bu kız hep tarif ekliyo başka bişey bilmiyomu diyceksiniz ama zaten çok güzel paylaşımlar var yeni üye olduğum için şimdilik onları okuyorum inşallah bende güzel konularla arnızda olurum ALLAHA emanet olun sevgiyle kalın............ |
||
|
|
|
|
|
#2 |
|
**NUR**
![]()
Mesleği: Öğrenci velisi
Memleketi: Isparta
Rep Gücü: 100
Rep Puanı : 15607
Rep Seviyesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tarifinide verseydin güzel olurdu |
|
|
|
|
|
#3 |
Rep Seviyesi:
![]() ![]() ![]() |
[quote=Beyza;106805]tarifinide verseydin güzel olurdu[/QUOTE tabiki veririm; ewt işte salata için malzemeler:5_6 orta boy patates 4_5 adet havuç 5_6 kornişon turşu 1 subardağı bezelye karabiber,tuz,limon 1 kase yoğurt(katı yerinden)bikaç dal maydanoz ,bikaç dal yeşil soğan patatesleri sıcakken ezip tuz ve limon ilavesiyle yoğuruyoruz,karabiber ekleyip harcı üçe bölüyoruz pasta çemberinin altını çıkarıp servis tabağına yerlştiriyoruz patatesli harçtan ilk katı yapıp üzerine bezelye havuç yeşil soğan maydanoz ve kornişon koyuyoruz tekrar patatesli harçtan koyuyoruz bu arada havuçlar haşlanmış olucak en üstüne de yoğurt sosu döküyoruz yoğurtun içine karabiber az tuz koyup salatanın ortasına döküyoruz ve kenarlarına ayırdığımız bezelye ve havuçlarla dekor yapıp maydanozla süslüyoruz afiyet olsun |
|
|
|
|
|
#4 |
Memleketi: Çorum
Rep Gücü: 8
Rep Puanı : 383
Rep Seviyesi:
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen Slatalari Gec Gurban Bana Pasta Tarifi Ver Cikolatali olsa hec ama hec fena olmaz :D doyurucu ***ey ver yaf salatayla adam doyarmi..:D |
|
|
|
|
|
#5 |
Rep Seviyesi:
![]() ![]() ![]() |
|